Класичний лагман з яловичини – 8 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Класичний лагман з яловичини – це неймовірно ситне і яскраве за смаком страва для всієї родини. Соковите м’ясо в поєднанні з наваристим бульйоном, овочами та іншими інгредієнтами нікого не залишить байдужим. Готуйте знамените східне частування по перевіреним покрокових рецептам. Ваші близькі будуть в захваті!

Класичний рецепт лагмана з яловичини в домашніх умовах

Лагман за класичним рецептом з яловичиною ідеальний для ситних обідів або вечерь. Таке кулінарне рішення нагодує велику сім’ю або компанію. Спробуйте домашній рецепт ароматної і ситного страви.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Яловичина 600 гр.
  • Курдюк 70 гр.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Вода-1 склянка
  • Зелень 1 пучок
  • Паприка 1 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Приправа «Хмелі-Сунелі» 1 ч. л.
  • Для локшини:
  • Борошно 300 гр.
  • Вода 100 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Масло рослинне 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати лагман з яловичини за класичним рецептом в домашніх умовах? З’єднуємо яйце з рослинним маслом, борошном і водою. Ретельно вимішуємо тісто до однорідного кома. Даємо йому відпочити 20 хвилин.
  2. Розкачуємо тісто в тонкий пласт. Потім згортаємо його в рулет. Нарізаємо його на тонкі шматочки.
  3. Обережно розправляємо руками отримані спіралі і даємо виробу підсохнути.
  4. Тепер відварюємо домашню локшину в підсоленій воді до готовності. Приблизний час варіння – від 3 до 5 хвилин.
  5. Яловичину нарізаємо на кубики середньої величини. Курдюк подрібнюємо. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.
  6. Спершу обсмажуємо курдюк, а після на ньому яловичину і цибулю до золотистої скоринки. Приблизно 20 хвилин.
  7. Далі подрібнюємо болгарські перці, моркву і селеру. Кладемо до м’яса і тушкуємо близько 10 хвилин.
  8. Вливаємо до продуктів воду і подрібнені помідори. Також додаємо сіль і спеції. Розмішуємо і продовжуємо тушкувати ще 30-40 хвилин.
  9. При подачі доповнюємо рагу домашньої довгою локшиною і прикрашаємо подрібненою зеленню. Класичний лагман з яловичини готовий! Приємного апетиту!