Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Овочевий суп можна варити з сезонних продуктів або з заморожених. Це прекрасне блюдо для любителів легкої і корисної їжі. Ми зібрали 10 смачних рецептів цього супу.

Овочевий суп-пюре з вершками

Рецептів приготування супів величезна безліч. Багато шанувальників у супів з вмістом вершків, вони мають насичену консистенцію і спокусливий вершковий аромат. Ми пропонуємо приготувати чудовий овочевий суп-пюре з вершками.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Вода 1 л
  • Овочі 500 гр. заморожені
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Масло рослинне для смаження
  • Вершки 100 мл 33%
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Овочевий суп зварити дуже легко. Картопля очистіть і наріжте кубиками. У каструлю влийте воду, додайте сіль за смаком і викладіть картоплю. Поставте каструлю на вогонь.
  2. Цибулю і моркву очистити. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.
  3. Обсмажте подрібнені цибулю і моркву на рослинній олії до м’якості.
  4. Коли картопля дійде до напівготовності, викладіть в каструлю асорті із заморожених овочів, варіть 5 хвилин.
  5. Після цього додайте в каструлю засмажку з цибулі і моркви, перемішайте.
  6. Зніміть каструлю з вогню, пюрируйте суп блендером.
  7. Поверніть суп-пюре на вогонь, влийте вершки, додайте спеції за смаком. Доведіть суп до кипіння і вимкніть вогонь.
  8. Овочевий суп-пюре подавайте зі свіжою зеленню і грінками.

Приємного апетиту!