Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з фаршем – це оригінальне перше блюдо, яке з легкістю різноманітить ваш звичний раціон і привнесе щось абсолютно нове у ваше меню. З додаванням м’ясного фаршу можна запросто зварити супи різних кухонь. Наприклад, ви можете приготувати класичний суп Тоскани або ж Мексики. Також м’ясна складова відмінно гармонує з різними овочами, спеціями і свіжою зеленню. Обов’язково спробуйте суп, приготовлений не на кісточці з м’ясом, а саме на фарші – результат вас приємно здивує!

Суп з фрикадельками з фаршу

Суп з фрикадельками з фаршу, виготовленого з яловичини, та ще й доповнений овочами і дрібними макаронними виробами – це саме те блюдо, яке з легкістю привнесе щось нове в ваше звичне обіднє меню. На приготування не потрібно витрачати півдня, а результат – вище всіляких похвал!

Інгредієнти на
3 л.

  • Яловичий фарш 300 гр.
  • Картопля 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста 150 гр.
  • Морква 150 гр.
  • Вермішель 50 гр.
  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Петрушка ½ пучка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вода 2 л

Процес приготування:

  1. У тарілку з високими бортами викладаємо фарш, всипаємо манну крупу, сіль і чорний перець – вимішуємо для рівномірного розподілу спецій.
  2. Змочуємо долоні у воді і ліпимо фрикадельки, за розміром трохи менше абрикоса.
  3. З лука знімаємо піну і нарізаємо дрібними кубиками.
  4. Очищену моркву подрібнюємо на бурачной тертці.
  5. Видаляємо шкірку з бульб картоплі, обполіскуємо і ріжемо на шматочки середнього розміру.
  6. Необхідну кількість води (близько двох літрів) наливаємо в каструлю відповідного розміру, доводимо до кипіння і закидаємо картопляну нарізку.
  7. Слідом закидаємо ріпчасту цибулю.
  8. І моркву. Бульйон доводимо до кипіння і приправляємо лавром, сіллю і меленим перцем.
  9. Акуратно і по одній переміщуємо м’ясні кульки в суп, відварюємо протягом 15-20 хвилин. Час може варіюватися від розміру заготовок.
  10. Потім доповнюємо суп з вермішеллю і тушкуємо ще близько 5 хвилин.
  11. Рубаємо петрушку і відправляємо в апетитний суп – вимикаємо нагрів.
  12. Ароматне перше блюдо розливаємо по тарілках і подаємо до столу, на радість домочадців. Приємного апетиту!