Суп з фрикадельками з курячого фаршу
Суп з фрикадельками з курячого фаршу рекомендується готувати на попередньо звареному бульйоні з птиці. Завдяки попередньої готуванні цього компонента, ви зможете зварити апетитний і ситний супчик всього лише за півгодини і смачно нагодувати всіх домочадців!
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Вода – 1,2 л
- Філе куряче – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищені подрібнюємо овочі: картоплю і цибулю на невеликі кубики, моркву тремо на тертці з великими отворами. На розігрітій олії смажимо моркву і цибулю до м’якості і золотавості, викладаємо в каструлю і додаємо картоплю (1/4 картоплі залишаємо для іншого кроку), заливаємо гарячим бульйоном і доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин.
Крок 2. В цей час пропускаємо через м’ясорубку філе і залишки картоплі, вбиваємо яйце.
Крок 3. Присмачую фарш чорним перцем і сіллю – вимішуємо.
Крок 4. Зачерпуючи м’ясну масу чайною ложкою, формуем фрикадельки.
Крок 5. Акуратно занурюємо кульки з птиці в суп і, помішуючи, варимо близько 5-7 хвилин. Потім, вимикаємо нагрівання і наполягаємо, страва під кришкою 10-15 хвилин.
Крок 6. Розподіливши страву по піалах, прикрашаємо свіжою зеленню і дегустуємо. Приємного апетиту!