Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з фрикадельками з курячого фаршу

Суп з фрикадельками з курячого фаршу рекомендується готувати на попередньо звареному бульйоні з птиці. Завдяки попередньої готуванні цього компонента, ви зможете зварити апетитний і ситний супчик всього лише за півгодини і смачно нагодувати всіх домочадців!

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Вода – 1,2 л
  • Філе куряче – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищені подрібнюємо овочі: картоплю і цибулю на невеликі кубики, моркву тремо на тертці з великими отворами. На розігрітій олії смажимо моркву і цибулю до м’якості і золотавості, викладаємо в каструлю і додаємо картоплю (1/4 картоплі залишаємо для іншого кроку), заливаємо гарячим бульйоном і доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин.

Крок 2. В цей час пропускаємо через м’ясорубку філе і залишки картоплі, вбиваємо яйце.

Крок 3. Присмачую фарш чорним перцем і сіллю – вимішуємо.

Крок 4. Зачерпуючи м’ясну масу чайною ложкою, формуем фрикадельки.

Крок 5. Акуратно занурюємо кульки з птиці в суп і, помішуючи, варимо близько 5-7 хвилин. Потім, вимикаємо нагрівання і наполягаємо, страва під кришкою 10-15 хвилин.

Крок 6. Розподіливши страву по піалах, прикрашаємо свіжою зеленню і дегустуємо. Приємного апетиту!