Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Чехословацький суп з фаршем

Чехословацький суп з фаршем – це швидкий і дуже смачний варіант приготування оригінального першого страви, який допоможе вам за мінімальну кількість часу нагодувати навіть велику сім’ю, а також урізноманітнити ваш звичний раціон. Страва порадує вас своїм насиченим ароматом, який виходить за рахунок додавання часнику і свіжої зелені.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2,5 л.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 150 гр.
  • Вода – 2 л
  • Картопля – 3 шт.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Перець болгарський – ½-1 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Паста томатна – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. У каструлі відповідного розміру розігріваємо дві ложки масла і смажимо фарш до зміни кольору, грудочки розбиваємо.

Крок 2. Через 10 хвилин до м’яса додаємо очищену картоплю, нарізану кубиками – заважаємо і обсмажуємо 5 хвилин.

Крок 3. Паралельно подрібнюємо цибулю і болгарський перець, пасеруємо на маслі до прозорості і м’якості цибулевих скибочок.

Крок 4. Фарш з картоплею заливаємо окропом, додаємо розрізаний навпіл зубець часнику і проварюємо протягом 15 хвилин. Після, часник викидаємо і доповнюємо томатною пастою, перемішуємо і варимо ще 10 хвилин з моменту закипання.

Крок 5. Далі, перекладаємо в каструлю пасеровані овочі.

Крок 6. Слідом відправляємо капусту, нарізану кубиками. Знову доводимо до кипіння і готуємо ще 15 хвилин на середньому нагріві.

Крок 7. Коли всі складові практично готові, суп солимо і приправляємо лавровим листом. Тримаємо на вогні ще 5 хвилин і вимикаємо, вийнявши листок лавра.

Крок 8. Для насиченості аромату додаємо рубану зелень і даємо супу постояти під кришкою 10-15 хвилин.

Крок 9. До столу подаємо виключно в гарячому вигляді. Приємного апетиту!