Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Тосканський суп з фаршем і вершками

Тосканський суп з фаршем і вершками – це оригінальна страва, приготувавши яке, ви, напевно, внесете його в список своїх постійних рецептів. Поєднання обсмаженого м’ясного фаршу з овочами і ніжними вершками – це неймовірне поєднання смаків і ароматів, перед якими неможливо встояти!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 7-10 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий – 250 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Вершки 15% – 200 мл
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Петрушка – 3 гілочки.
  • італійські Трави – 1 щіпка.
  • Латук – 2 листа.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування очищаємо цибулю і часник, розморожуємо фарш.

Крок 2. Петрушку обполіскуємо водою, стряхиваем зайву вологу і подрібнюємо.

Крок 3. 25 грам вершкового масла розтоплюємо в сковорідці і викладаємо фарш, а також додаємо цукровий пісок, зелень, мелений перець, сіль, солодку паприку і ароматні трави.

Крок 4. Доповнюємо вміст сковороди часником (одним зубком), пропущеним через прес, заважаємо, розбиваючи грудки, і тушкуємо протягом 5-6 хвилин.

Крок 5. Паралельно кип’ятимо воду і закидаємо картопляні кубики, варимо до м’якості. Також в сковороді розтоплюємо залишки масла і пасеруємо рубаний цибулю з часником до рум’яності.

Крок 6. Готову картоплю прямо у відварі пробиваємо заглибним блендером до консистенції пюре.

Крок 7. До отриманої суміші відправляємо пасеровані овочі, доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.

Крок 8. Тепер вливаємо вершки, повторно кип’ятимо і тримаємо на вогні ще 5 хвилин.

Крок 9. Після закінчення часу, в каструлю викладаємо фарш готуємо близько 10 хвилин з моменту закипання. Також знімаємо пробу і досолює.

Крок 10. Вимкнувши вогонь, наполягаємо, страву під кришкою близько 10 хвилин і переходимо до сервіровці: розливаємо по порційних тарілках і натертим сиром і прикрашаємо листям латуку.

Крок 11. Готуйте і отримуйте задоволення!