Суп з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Мексиканський суп з квасолею і фаршем

Мексиканський суп з квасолею і фаршем – це досить гостре блюдо, яке припаде до смаку всім, хто любить в їжі пікантне післясмак. «Родзинкою» даного страви виступає велику кількість сиру, яке викладаємо на дно тарілки, а також традиційні кукурудзяні чіпси трикутної форми.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Фарш – 500 гр.
  • Помідори у власному соку – 500 мл
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Сир твердих сортів – 500 гр.
  • кукурудзяні Чіпси – 2 пачки.
  • Цибулина (велика) – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – ½ головки.
  • Перець гострий – 1 шт.
  • Окріп – 2 л
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – за смаком.
  • Часник гранульований – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У сковороду вливаємо трохи соняшникової олії і обсмажуємо м’ясний фарш протягом 20 хвилин, часто помішуючи.

Крок 2. Тим часом, очищаємо і нарізаємо овочі. Часник дрібно подрібнюємо, цибулю ріжемо півкільцями, перець – смужками, а гострий перець – кільцями.

Крок 3. Через 20 хвилин від початку теплової обробки м’яса, в сковороду додаємо часник, цибулю і гострий перець. Також додаємо спеції, добре перемішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.

Крок 4. Тепер вміст жароміцної посуду доповнюємо томатами у власному соку, сіллю і шматочками болгарського перцю – перемішуємо.

Крок 5. І поки основа гаситься, в кожну сервірувальну супницю натираємо сир на дрібній тертці.

Крок 6. Апетитну засмажку викладаємо в об’ємну каструлю. Слідом відправляємо консервовані компоненти разом із заливкою. Заливаємо все інгредієнти окропом (близько двох літрів), доводимо до кипіння і при необхідності досолює.

Крок 7. Через 5 хвилин відключаємо полум’я і даємо супу трохи настоятися.

Крок 8. Перше страву розливаємо в піали поверх сиру і через хвилину знімаємо пробу: зачерпуючи трикутними чіпсами сир з дна. Приємного апетиту!