Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена яловичина на сковороді – це дуже ситне і смачне м’ясне частування, яке нікого не залишить байдужим. Страви з яловичини ідеально доповнять ваш сімейний обід або вечерю. Для приготування скористайтесь перевіреної кулінарної підбіркою з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Смажена яловичина з цибулею на сковороді

Смажена яловичина з цибулею на сковороді порадує вас своїм насиченим смаком, апетитним ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу, доповнивши крупами або овочевими гарнірами. Урізноманітніть звичне меню за допомогою нашого покрокового рецепта.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Яловичина ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 250 гр.
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • Спеції для м’яса ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Добре промиваємо попередньо розморожений шматок яловичини, після обсушуємо його і ріжемо на невеликі шматочки. Нарізати м’ясо потрібно впоперек волокон.
  2. Викладаємо шматочки яловичини в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю, чорним меленим перцем і приправою для м’яса. Перемішуємо, щоб всі м’ясні шматочки просочилися спеціями.
  3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його четвертинками.
  4. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Викладаємо сюди шматки яловичини.
  5. Смажимо на сильному вогні по три хвилини з кожного боку. М’ясо потрібно гарненько підрум’янити.
  6. Викладаємо подрібнену цибулю до м’яса. Перемішуємо.
  7. Обсмажуємо близько трьох-чотирьох хвилин.
  8. Зменшуємо вогонь і готуємо під кришкою ще 8-10 хвилин. Періодично помішуємо м’ясо з цибулею.
  9. Смажена яловичина з цибулею на сковороді готова. Пригощайтеся!

Смажена яловичина з картоплею

Смажена яловичина з картоплею – це просте у приготуванні і дуже смачне блюдо для вашого домашнього обіду. До такого частування не потрібно готувати додатковий гарнір, що заощадить ваш час. Для здійснення кулінарної ідеї використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гірчиця – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промите і обсушенное м’ясо ріжемо невеликими шматочками. Доповнюємо їх гірчицею, ретельно перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин маринуватися. Паралельно відварюємо картоплю в мундирах.

Крок 2. Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди шматочки яловичини, підрум’янюємо їх і готуємо до випаровування вологи.

Крок 3. Тонкими четвертинками розбираємо ріпчасту цибулю.

Крок 4. Відправляємо цибулю до м’яса. Солимо вміст і готуємо до яскравого рум’янцю.

Крок 5. Відварений в мундирах картоплю очищаємо від шкірки і ріжемо великими шматочками.

Крок 6. Викладаємо картоплю до яловичині. Готуємо до появи рум’янцю на овочі. Можна спробувати на сіль і доповнити за смаком.

Крок 7. Смажена яловичина з картоплею готова. Подавайте до столу на сервірувальні тарілки!

Смажена яловичина з овочами

Смажена яловичина з овочами порадує вас чудовою соковитістю, апетитним ароматом і яскравим смаком. Подавайте готову страву до обіднього столу, доповнивши вашими улюбленими гарнірами. Для швидкого і нескладного приготування використовуйте перевірену кулінарну ідею з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соус соєвий – 50 мл
  • Мед – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту і обсушену яловичину ріжемо тонкою соломкою. З’єднуємо м’ясо з кільцями ріпчастої цибулі, сіллю, перцем, соєвим соусом і медом. Добре все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 10 хвилин.

Крок 2. Промиваємо баклажан і ріжемо його тонкими полукружками.

Крок 3. Відправляємо м’ясо в розігріту з рослинною олією сковороду. Смажимо його близько 5 хвилин до випаровування рідини. Доповнюємо продукт баклажаном.

Крок 4. Тонкою соломкою розбираємо болгарський перець. Викладаємо його до м’яса і готуємо ще 5 хвилин.

Крок 5. Доповнюємо вміст часточками помідора, солимо і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 6. Закриваємо частування кришкою і тушкуємо на слабкому вогні до м’якості яловичини.

Крок 7. За 5-10 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник для появи апетитного аромату.

Крок 8. Смажена яловичина з овочами готова. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!

Соковитий стейк із яловичини на сковороді

Соковитий стейк із яловичини на сковороді – це неймовірно смачне і апетитне ресторанна страва, яку кожен зможе повторити на своїй кухні. Для приготування стейка використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і близьких особливим вечерею.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 3

Склад:

  • Вирізка яловича – 400 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкова – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти з писку. Яловичу вирізку розморожуємо, промиваємо її під водою і обсушуємо.

Крок 2. М’ясо нарізаємо дуже великими скибочками. Шматок вирізки можна розділити на три рівні частини.

Крок 3. Кожен шматочок яловичини посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Добре натираємо м’ясо і поливаємо оливковою олією.

Крок 4. Тепер шматочки необхідно щільно зафіксувати фольгою, щоб при смаженні вони не втратили форму. Обгортаємо стейки з боків.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Викладаємо сюди підготовлені стейки з фольгою.

Крок 6. Смажимо заготовки на сильному вогні по три хвилини з кожного боку. Яловичина повинна придбати апетитну рум’яну скоринку.

Крок 7. Соковитий стейк із яловичини на сковороді готовий. Подавайте до столу з овочевим гарніром!

Яловичина з грибами на сковорідці

Яловичина з грибами на сковорідці порадує вас своїм насиченим смаком, яскравим ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу. Його можна доповнити картопляним пюре або іншими гарнірами за смаком. Обов’язково беріть на замітку нашу покрокову кулінарну ідею!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Гриби шампіньйони – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Добре промиваємо яловичину і печериці.

Крок 2. Промите і обсушенное м’ясо обробляємо тонкою соломкою.

Крок 3. Обсмажуємо яловичину на рослинному маслі до легкого рум’янцю. Після заливаємо продукт водою і тушкуємо одну годину. Солимо за смаком.

Крок 4. Ріжемо Тонкими пластинками печериці.

Крок 5. Обсмажуємо гриби на олії до готовності. Солимо за смаком.

Крок 6. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю.

Крок 7. Відправляємо цибулю до грибів, перемішуємо і смажимо до появи яскравого рум’янцю на луці.

Крок 8. Відправляємо розм’якшену яловичину до грибів і цибулі. Перемішуємо і обсмажуємо ще близько 10 хвилин.

Крок 9. Яловичина з грибами на сковорідці готова. Подавайте частування до столу!

Яловичина в соєвому соусі на сковороді

Яловичина в соєвому соусі на сковороді виходить дуже м’якою, соковитою і тане в роті. Таке м’ясне частування стане яскравим обідом або вечерею для вашої родини. Щоб м’ясо вийшло максимально смачним і привабливим, дотримуйтеся простих кроків з нашого перевіреного рецепту.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1/3 склянки
  • Імбир мелений – 0,5 ч. л.
  • Окріп – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо розморожену яловичину, обсушуємо її і розбираємо ножем на невеликі шматочки.

Крок 2. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Обсмажуємо його до м’якості в сковороді з рослинним маслом. Приблизно, на це піде близько 5-7 хвилин.

Крок 3. Доповнюємо цибулю тертою морквою. Обсмажуємо і готуємо ще 3-4 хвилини.

Крок 4. Викладаємо сюди м’ясо і продовжуємо обжарку, поки шматочки не поміняють колір.

Крок 5. Солимо вміст сковороди, заливаємо водою і соєвим соусом.

Крок 6. Готуємо страву до м’якості яловичини на невеликому вогні. Час готування залежить від віку м’яса і може скласти від 1 до 3 годин. В процесі доповнюємо заготівлю спеціями.

Крок 7. Яловичина в соєвому соусі на сковороді готова. Подавайте до столу, доповнивши свіжими овочами і зеленню!

Смажена яловичина з болгарським перцем

Смажена яловичина з болгарським перцем порадує вас своїм насиченим смаком, апетитним ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу або сімейному вечері. Урізноманітніть звичне меню за допомогою нашого покрокового рецепти з фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Яловичина – 450 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля-шалот – 0,5 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Помідори черрі – 12 шт.
  • Зелень для подачі.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 2 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину попередньо розморожуємо, промиваємо під водою і обсушуємо.

Крок 2. Далі м’ясо нарізаємо тонкою соломкою. Обов’язково ріжемо впоперек волокон.

Крок 3. Викладаємо соломку м’яса в глибоку миску. Посипаємо продукт сіллю і перцем, перемішуємо. Дрібно нарізаємо часник і цибулю.

Крок 4. Болгарський перець ріжемо кільцями, якщо вони не занадто великі. Великі плоди розбираємо тонкою соломкою.

Крок 5. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю, болгарський солодкий перець близько двох хвилин. Після овочі викладаємо на тарілку і прикриваємо фольгою.

Крок 6. Далі в сковороді обсмажуємо яловичину до готовності. Наприкінці доповнюємо продукт половинками черрі, кунжутною олією, соєвим соусом і раніше обсмаженими овочами.

Крок 7. Смажена яловичина з болгарським перцем готова. Подавайте апетитне м’ясне блюдо до столу, доповнивши свіжою зеленню!

Яловичина з цибулею та морквою на сковороді

Яловичина з цибулею та морквою на сковороді – це просте у приготуванні і дуже смачне блюдо для вашого домашнього обіду. М’ясне частування можна подавати з вашими улюбленими гарнірами за смаком. Беріть на замітку покроковий рецепт з фотографіями і радуйте своїх рідних!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 кг
  • Морква – 0,5 кг
  • Жир яловичий – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо яловичину, після промиваємо її під водою і обсушуємо.

Крок 2. Підготовлене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, моркву – тонкою соломкою.

Крок 4. Підготуємо яловичий жир. На ньому будемо готувати страву.

Крок 5. Повністю розтоплюємо жир на сковороді і викладаємо сюди невеликі шматочки яловичини.

Крок 6. Обсмажуємо м’ясо на помірному вогні до повного випаровування рідини, яку виділяють шматочки яловичини. Періодично продукт перемішуємо.

Крок 7. Коли м’ясо стане м’яким, викладаємо до нього моркву і цибулю. Перемішуємо і смажимо до м’якості овочів.

Крок 8. Солимо страву за смаком. Після прибираємо його з плити і даємо настоятися під кришкою близько 5 хвилин.

Крок 9. Яловичина з цибулею та морквою на сковороді готова. Подавайте частування до столу і пробуйте!

Яловичина з чорносливом на сковороді

Яловичина з чорносливом на сковороді порадує вас своїм насиченим смаком з приємною солодкістю сухофрукта. М’ясо вийде дуже соковитим, ніжним і тане в роті. Для швидкого і нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Чорнослив – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо яловичину, промиваємо її під водою і нарізаємо невеликими шматочками. Витираємо паперовими рушниками м’ясо від води.

Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 3. Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Викладаємо сюди подрібнену цибулю і обсмажуємо його на помірному вогні до м’якого стану.

Крок 4. Відправляємо до цибулі шматочки яловичини. Даємо випарується м’ясного соку і доповнюємо вміст томатною пастою. Ретельно перемішуємо.

Крок 5. Заливаємо м’ясо водою. Тушкуємо одну годину після закипання. При цьому закриваємо блюдо кришкою і готуємо на слабкому вогні. Через годину приєднуємо промитий чорнослив.

Крок 6. Тушкуємо до повного розм’якшення м’яса. За пару хвилин до готовності додаємо сіль і спеції. Перемішуємо.

Крок 7. Яловичина з чорносливом на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Яловичина в томатному соусі на сковороді

Яловичина в томатному соусі на сковороді – це неймовірно соковите, смачне і ароматне блюдо для вашого домашнього столу. Якщо хочете порадувати рідних апетитним м’ясних частуванням, скористайтеся нашою перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування: 1 годину 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соус томатний – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту і обсушену яловичину обробляємо на шматочки.

Крок 2. Викладаємо м’ясо в сковороду, яку попередньо нагріваємо з рослинним маслом.

Крок 3. Обсмажуємо інгредієнт на сильному вогні, регулярно помішуючи.

Крок 4. Тонкими полукружками ріжемо моркву, ріпчасту цибулю розбираємо четвертинками.

Крок 5. Обсмажуємо яловичину до повного випаровування вологи.

Крок 6. Викладаємо до рум’яним м’ясних шматочках цибулю і моркву.

Крок 7. Перемішуємо і обсмажуємо все разом кілька хвилин.

Крок 8. Доповнюємо вміст томатною пастою, сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 9. Перемішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.

Крок 10. Заливаємо вміст сковороди водою. Доводимо до кипіння і після тушкуємо на повільному вогні півтори години. Готуємо під кришкою.

Крок 11. За 5 хвилин до готовності страви додаємо лавровий лист для аромату.

Крок 12. Яловичина в томатному соусі на сковороді готова. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!