Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена яловичина на сковороді – це дуже ситне і смачне м’ясне частування, яке нікого не залишить байдужим. Страви з яловичини ідеально доповнять ваш сімейний обід або вечерю. Для приготування скористайтесь перевіреної кулінарної підбіркою з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Смажена яловичина з цибулею на сковороді

Смажена яловичина з цибулею на сковороді порадує вас своїм насиченим смаком, апетитним ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу, доповнивши крупами або овочевими гарнірами. Урізноманітніть звичне меню за допомогою нашого покрокового рецепта.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Яловичина ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 250 гр.
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • Спеції для м’яса ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Добре промиваємо попередньо розморожений шматок яловичини, після обсушуємо його і ріжемо на невеликі шматочки. Нарізати м’ясо потрібно впоперек волокон.
  2. Викладаємо шматочки яловичини в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю, чорним меленим перцем і приправою для м’яса. Перемішуємо, щоб всі м’ясні шматочки просочилися спеціями.
  3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його четвертинками.
  4. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом. Викладаємо сюди шматки яловичини.
  5. Смажимо на сильному вогні по три хвилини з кожного боку. М’ясо потрібно гарненько підрум’янити.
  6. Викладаємо подрібнену цибулю до м’яса. Перемішуємо.
  7. Обсмажуємо близько трьох-чотирьох хвилин.
  8. Зменшуємо вогонь і готуємо під кришкою ще 8-10 хвилин. Періодично помішуємо м’ясо з цибулею.
  9. Смажена яловичина з цибулею на сковороді готова. Пригощайтеся!