Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена яловичина з картоплею

Смажена яловичина з картоплею – це просте у приготуванні і дуже смачне блюдо для вашого домашнього обіду. До такого частування не потрібно готувати додатковий гарнір, що заощадить ваш час. Для здійснення кулінарної ідеї використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гірчиця – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промите і обсушенное м’ясо ріжемо невеликими шматочками. Доповнюємо їх гірчицею, ретельно перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин маринуватися. Паралельно відварюємо картоплю в мундирах.

Крок 2. Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди шматочки яловичини, підрум’янюємо їх і готуємо до випаровування вологи.

Крок 3. Тонкими четвертинками розбираємо ріпчасту цибулю.

Крок 4. Відправляємо цибулю до м’яса. Солимо вміст і готуємо до яскравого рум’янцю.

Крок 5. Відварений в мундирах картоплю очищаємо від шкірки і ріжемо великими шматочками.

Крок 6. Викладаємо картоплю до яловичині. Готуємо до появи рум’янцю на овочі. Можна спробувати на сіль і доповнити за смаком.

Крок 7. Смажена яловичина з картоплею готова. Подавайте до столу на сервірувальні тарілки!