Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Яловичина в томатному соусі на сковороді

Яловичина в томатному соусі на сковороді – це неймовірно соковите, смачне і ароматне блюдо для вашого домашнього столу. Якщо хочете порадувати рідних апетитним м’ясних частуванням, скористайтеся нашою перевіреної кулінарної ідеєю з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування: 1 годину 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соус томатний – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту і обсушену яловичину обробляємо на шматочки.

Крок 2. Викладаємо м’ясо в сковороду, яку попередньо нагріваємо з рослинним маслом.

Крок 3. Обсмажуємо інгредієнт на сильному вогні, регулярно помішуючи.

Крок 4. Тонкими полукружками ріжемо моркву, ріпчасту цибулю розбираємо четвертинками.

Крок 5. Обсмажуємо яловичину до повного випаровування вологи.

Крок 6. Викладаємо до рум’яним м’ясних шматочках цибулю і моркву.

Крок 7. Перемішуємо і обсмажуємо все разом кілька хвилин.

Крок 8. Доповнюємо вміст томатною пастою, сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 9. Перемішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.

Крок 10. Заливаємо вміст сковороди водою. Доводимо до кипіння і після тушкуємо на повільному вогні півтори години. Готуємо під кришкою.

Крок 11. За 5 хвилин до готовності страви додаємо лавровий лист для аромату.

Крок 12. Яловичина в томатному соусі на сковороді готова. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!