Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Яловичина з грибами на сковорідці

Яловичина з грибами на сковорідці порадує вас своїм насиченим смаком, яскравим ароматом і поживними властивостями. Подавайте готову страву до обіднього столу. Його можна доповнити картопляним пюре або іншими гарнірами за смаком. Обов’язково беріть на замітку нашу покрокову кулінарну ідею!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Гриби шампіньйони – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Добре промиваємо яловичину і печериці.

Крок 2. Промите і обсушенное м’ясо обробляємо тонкою соломкою.

Крок 3. Обсмажуємо яловичину на рослинному маслі до легкого рум’янцю. Після заливаємо продукт водою і тушкуємо одну годину. Солимо за смаком.

Крок 4. Ріжемо Тонкими пластинками печериці.

Крок 5. Обсмажуємо гриби на олії до готовності. Солимо за смаком.

Крок 6. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю.

Крок 7. Відправляємо цибулю до грибів, перемішуємо і смажимо до появи яскравого рум’янцю на луці.

Крок 8. Відправляємо розм’якшену яловичину до грибів і цибулі. Перемішуємо і обсмажуємо ще близько 10 хвилин.

Крок 9. Яловичина з грибами на сковорідці готова. Подавайте частування до столу!