Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Яловичина з цибулею та морквою на сковороді

Яловичина з цибулею та морквою на сковороді – це просте у приготуванні і дуже смачне блюдо для вашого домашнього обіду. М’ясне частування можна подавати з вашими улюбленими гарнірами за смаком. Беріть на замітку покроковий рецепт з фотографіями і радуйте своїх рідних!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 кг
  • Морква – 0,5 кг
  • Жир яловичий – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо яловичину, після промиваємо її під водою і обсушуємо.

Крок 2. Підготовлене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 3. Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, моркву – тонкою соломкою.

Крок 4. Підготуємо яловичий жир. На ньому будемо готувати страву.

Крок 5. Повністю розтоплюємо жир на сковороді і викладаємо сюди невеликі шматочки яловичини.

Крок 6. Обсмажуємо м’ясо на помірному вогні до повного випаровування рідини, яку виділяють шматочки яловичини. Періодично продукт перемішуємо.

Крок 7. Коли м’ясо стане м’яким, викладаємо до нього моркву і цибулю. Перемішуємо і смажимо до м’якості овочів.

Крок 8. Солимо страву за смаком. Після прибираємо його з плити і даємо настоятися під кришкою близько 5 хвилин.

Крок 9. Яловичина з цибулею та морквою на сковороді готова. Подавайте частування до столу і пробуйте!