Мясо по-тайськи – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо по-тайськи – це неймовірно яскраве і насичене за смаком страва. Його можна подавати як ситного перекусу, а також до домашнього обіду, доповнивши розсипчастим рисом та іншими доповненнями за смаком. Для приготування яскравого блюдо в тайському стилі використовуйте перевірену кулінарну збірку з п’яти покрокових рецептів з фотографіями.

М’ясо по-тайськи з болгарським перцем

М’ясо по-тайськи з болгарським перцем виходить напрочуд соковитим і насиченим смаком. Таке апетитне блюдо прикрасить ваш домашній стіл і яскраво урізноманітнює звичне меню. Порадуйте себе і своїх близьких колоритною тайською кухнею з допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свинина 400 гр.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • соєвий Соус 50 мл
  • Сік лимонний 20 мл
  • Масло рослинне 10 мл

Процес приготування:

  1. Промиваємо свинину, ріжемо її соломкою і відправляємо в глибоку миску. Поливаємо м’ясо соєвим соусом і лимонним соком. Ретельно перемішуємо.
  2. Подрібнюємо зубчики часнику, відправляємо їх до м’яса. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
  3. Болгарський перець очищаємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Також ріжемо соломкою очищену моркву, тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди мариноване м’ясо і обсмажуємо до рум’янцю. Реалізуємо свинину на тарілку.
  5. У цю ж сковороду викладаємо овочі. Смажимо їх, помішуючи, до м’якого стану. На це піде приблизно 10 хвилин.
  6. Викладаємо овочі м’ясо. Вливаємо залишки соєвого маринаду. Перемішуємо і тушкуємо вміст близько 20 хвилин.
  7. М’ясо по-тайськи з болгарським перцем готово. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!

М’ясо з овочами по-тайськи

М’ясо з овочами по-тайськи – це соковита і яскрава частування, яке різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитне блюдо до обіду або вечері. Можна доповнити гарніром з розсипчастого рису. Обов’язково спробуйте приготувати страву на нашу покрокового рецептом!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Квасоля стручкова – 400 гр.
  • соєвий Соус – 4 ст. л.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Імбир сушений – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину добре промиваємо під водою і після ріжемо її тонкою соломкою. Маринуємо м’ясо в суміші із соєвого соусу, олії, сушеного часнику і імбиру. Залишаємо на 30 хвилин.

Крок 2. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.

Крок 3. Моркву ріжемо тонкими шматочками.

Крок 4. Болгарський перець звільняємо від насіння. Ріжемо овочі тонкою соломкою.

Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою, болгарським перцем до м’якого стану.

Крок 6. Доповнюємо розм’якшені овочі стручкової квасолею. Можна використовувати також і заморожений продукт.

Крок 7. Мариноване м’ясо окремо обсмажуємо до готовності і відправляємо його до овочів. Перемішуємо, тушкуємо ще 5-10 хвилин і прибираємо з вогню.

Крок 8. М’ясо з овочами по-тайськи готово. Подавайте до столу!

М’ясо по-тайськи з соєвим соусом

М’ясо по-тайськи з соєвим соусом виходить неймовірно соковитим і насиченим смаком. Таке апетитне блюдо прикрасить ваш домашній стіл і яскраво урізноманітнює звичне меню. Порадуйте себе і своїх близьких цікавою тайською кухнею з допомогою нашого покрокового рецепта.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,7 кг
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Соус соєвий – 5 ст. л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину і нарізаємо її тонкою соломкою.

Крок 2. Заливаємо шматочки свинини соєвим соусом, лимонним соком і доповнюємо медом. Ретельно перемішуємо.

Крок 3. Відправляємо до м’яса подрібнений часник і залишаємо заготівлю маринуватися на 30 хвилин.

Крок 4. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.

Крок 5. Невеликими брусочками розбираємо моркву.

Крок 6. Очищаємо від насіння болгарський перець. Розбираємо його тонкою соломкою.

Крок 7. Мариноване м’ясо викладаємо в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до готовності, періодично помішуючи.

Крок 8. Перекладаємо м’ясо на тарілку, а в цю ж сковороду викладаємо нарізані овочі. Тушкуємо їх до м’якості.

Крок 9. Викладаємо до овочів обсмажене м’ясо. Вливаємо залишки маринаду. Перемішуємо і тушкуємо 7 хвилин. За смаком додаємо сіль і суміш мелених перців.

Крок 10. М’ясо по-тайськи з соєвим соусом готово. Розкладаємо по тарілках і подавайте до столу!

М’ясо по-тайськи з свинини

М’ясо по-тайськи з свинини – це апетитне частування, яке точно різноманітить ваше домашнє меню. Подавайте яскраве за смаком страва до обіду або вечері. За бажанням, його можна доповнити розсипчастим рисом. Обов’язково спробуйте приготувати соковите м’ясо з нашого покрокового рецептом.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Гриби печериці – 180 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Масло рослинне – 80 мл

Для соусу:

  • Соус соєвий – 50 мл
  • Оцет рисовий – 0,5 ст. л.
  • Крохмаль картопляний – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус, рисовий оцет і картопляний крохмаль. Перемішуємо.

Крок 2. Свинину добре промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 3. Гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.

Крок 4. Очищений від насіння болгарський перець ріжемо тонкою соломкою.

Крок 5. Також соломкою ріжемо очищену моркву.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо на нього соломку свинини, обсмажуємо до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Прибираємо свинину з сковороди і кладемо сюди скибочки грибів. Їх також смажимо до рум’янцю.

Крок 8. Після грибів у цій же сковороді обсмажуємо болгарський перець.

Крок 9. Далі смажимо соломку моркви.

Крок 10. Всі обсмажені інгредієнти викладаємо в сковороду. Вливаємо підготовлений соєвий соус і додаємо подрібнений часник. Перемішуємо і через хвилину знімаємо з плити.

Крок 11. М’ясо по-тайськи з свинини готово. Викладайте на тарілки і подавайте до столу!

М’ясо по-тайськи з огірками

М’ясо по-тайськи з огірками порадує вас своїм яскравим смаком і неймовірною соковитістю. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його не складе особливої праці. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Будь куряче м’ясо без кістки – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1/3 склянки
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче м’ясо ріжемо соломкою і обсмажуємо в сковороді з рослинною олією до зміни кольору.

Крок 2. Доповнюємо курячий продукт тонкими півкільцями цибулі. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.

Крок 3. Викладаємо в загальну масу соломку болгарського перцю і моркви. Смажимо все разом до м’якості овочів.

Крок 4. Додаємо спеції і соєвий соус.

Крок 5. Відправляємо в загальне блюдо соломку з огірка.

Крок 6. Перемішуємо вміст і знімаємо з плити. Закриваємо кришкою і даємо настоятися протягом 15 хвилин.

Крок 7. М’ясо по-тайськи з огірками готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!