Мясо по-тайськи – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо по-тайськи – це неймовірно яскраве і насичене за смаком страва. Його можна подавати як ситного перекусу, а також до домашнього обіду, доповнивши розсипчастим рисом та іншими доповненнями за смаком. Для приготування яскравого блюдо в тайському стилі використовуйте перевірену кулінарну збірку з п’яти покрокових рецептів з фотографіями.

М’ясо по-тайськи з болгарським перцем

М’ясо по-тайськи з болгарським перцем виходить напрочуд соковитим і насиченим смаком. Таке апетитне блюдо прикрасить ваш домашній стіл і яскраво урізноманітнює звичне меню. Порадуйте себе і своїх близьких колоритною тайською кухнею з допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свинина 400 гр.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • соєвий Соус 50 мл
  • Сік лимонний 20 мл
  • Масло рослинне 10 мл

Процес приготування:

  1. Промиваємо свинину, ріжемо її соломкою і відправляємо в глибоку миску. Поливаємо м’ясо соєвим соусом і лимонним соком. Ретельно перемішуємо.
  2. Подрібнюємо зубчики часнику, відправляємо їх до м’яса. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
  3. Болгарський перець очищаємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Також ріжемо соломкою очищену моркву, тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди мариноване м’ясо і обсмажуємо до рум’янцю. Реалізуємо свинину на тарілку.
  5. У цю ж сковороду викладаємо овочі. Смажимо їх, помішуючи, до м’якого стану. На це піде приблизно 10 хвилин.
  6. Викладаємо овочі м’ясо. Вливаємо залишки соєвого маринаду. Перемішуємо і тушкуємо вміст близько 20 хвилин.
  7. М’ясо по-тайськи з болгарським перцем готово. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!