Купати в духовці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Хочете здивувати близьких або гостей яскравим і смачним кулінарним рішенням? Приготуйте купати. Це особливий вид пресованих сирих ковбасок грузинської кухні. Продукт підійде для поживного обіду або вечері, а також святкового столу. Користуйтеся перевіреної підбіркою з 6 рецептів з покроковим описом.

Курячі купати в духовці в домашніх умовах

Апетитні домашні купати можна приготувати з курячого філе. Блюдо вийде легким і не дуже калорійним. Подавайте його до обіду разом з овочами та крупами за смаком.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Куряче філе 800 гр.
  • Сало свиняче 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Свинячі кишки 1 метр
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для випікання

Процес приготування:

  1. Як приготувати купати в духовці? Куряче філе промиваємо під водою, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Далі дрібно нарізаємо невеликий шматочок сала. Додаємо його до маси з філе.
  3. Очищаємо цибулю і часник від лушпиння. Подрібнюємо овочі будь-яким зручним способом і кладемо до іншим продуктам.
  4. Солимо продукти і посипаємо їх перцем. Ретельно вимішуємо вміст і начиняємо їм заздалегідь промиті кишки. Робити це можна за допомогою м’ясорубки або спеціальних насадок.
  5. Напівфабрикат купат з курячого філе підготовлений. Розрізаємо його і перекладаємо на деко. Випікаємо 1 годину при 180 градусах.
  6. Готово. Подавайте соковиті курячі купати до столу з гарніром або овочами.