Яловичий язик відварений класичний – 8 рецептів приготування в каструлі з покроковими фото

Відварена яловича язик – це справжній делікатес вашої кухні. Такий продукт можна нарізати і подавати як самостійну закуску або додавати в різні салати. Крім того, відварна мова стане чудовою основою для заливного. Для варіння мови використовуйте наш перевірений рецепт із восьми рецептів приготування у каструлі з покроковими фотографіями.

Класичний яловичий язик відварений в каструлі

Класичний яловичу язик відварений в каструлі вийде ніжним, поживним та цікавим за смаком. Їжте його просто так або додавайте до улюблених холодних закусок для святкового столу. Для варіння обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Яловича мова – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Сіль – 1,5 ч.л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець запашний горошком – 4 шт.

Процес приготування:

Як смачно відварити яловичу мову в каструлі? Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Очищаємо овочі та корінь петрушки, потім обробляємо їх на великі шматочки.

Яловичу мову ретельно промиваємо і викладаємо в каструлю з водою.

Сюди ж відправляємо цибулю, моркву та корінь петрушки. Всипаємо сіль та варимо близько трьох годин.

Через 2 години варіння обов’язково додаємо перець горошком та лавровий лист.

Виймаємо яловичу мову з гарячої води. Відразу кладемо його в холодну воду та починаємо очищати від шкіри.

Очищену мову обробляємо на скибочки і доповнюємо сіллю до смаку.

Відварена яловича мова в каструлі готова. Частуйтесь!