Курячі стегна в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Сама соковита частина курки – стегна. Їх можна смачно запекти в духовці. Варіантів виконання страви багато: в соєвому соусі, майонезі, з овочами, сиром або рисом. Спробуйте ідеї з кулінарної збірки рецептів з покроковим описом. Порадуйте свою сім’ю смачною і яскравим обідом.

Курячі стегна з хрусткою скоринкою на деку в духовці

Порадуйте своїх близьких апетитною курочкою з хрусткою скоринкою. Для цього відмінно підійде соковита стегнова частина. Подавайте яскраве частування до обіду або вечері з будь-яким гарніром за вашим смаком.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Стегна курячі 3 шт.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Кетчуп 2 ст. л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для курки, за смаком
  • Масло рослинне 2 ч. л.

Процес приготування:

  1. Курячі стегна в духовці приготувати дуже просто. Розморожуємо стегенця і промиваємо їх під водою.
  2. У великому посуді з’єднуємо кетчуп, майонез, дрібно порізаний часник і сіль зі спеціями.
  3. Вимішуємо суміш до однорідності.
  4. Занурюємо курячі шматочки в підготовлену масу.
  5. Перекладаємо продукт на деко з фольгою, змазаній рослинною олією.
  6. Готуємо страву годину в розігрітій духовці. Відповідна температура – 200 градусів.
  7. Соковита курка з хрусткою скоринкою готова. Подавайте до сімейного столу з картопляним пюре або іншими доповненнями!