Котлети з крабових паличок – 5 дуже смачних рецептів з покроковим фото

Котлети з крабових паличок — незвичайне, але дуже смачна страва. Існує величезна кількість рецептів, які з додаванням улюблених крабових паличок стануть ще більш дивними. Наприклад, з додаванням крабових паличок можна приготувати і салати, і пиріжки, але особливо смачними виходять котлети.

Дуже смачні котлети з крабових паличок на сковороді

Представляємо один з найбільш смачних і апетитних рецептів приготування цих чудових котлет. Його особливістю є кукурудза! І такі котлетки чудово підійдуть і для сніданку, і для обіду, і навіть для вечері!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Крабові палички 300 гр.
  • Картопля 4 шт.
  • кукурудза Консервована 1 банка
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати котлети з крабових паличок? Починаємо приготування з відварювання картоплі. Для цього картоплю очищаємо від шкірки. Відварюємо в невеликій кількості води протягом 30 хвилин. По готовності картоплі зливаємо воду і даємо їй охолонути. Після чого картоплю натираємо на крупній тертці у велику миску.
  2. Крабові палички ріжемо таким чином, як показано на фото. Можна також натерти на крупній тертці. Потім додаємо крабові палички до картоплі.
  3. Зелена цибуля добре промиваємо під проточною водою, просушуємо паперовим рушником. Дрібно нарізаємо і додаємо до суміші з крабових паличок і картоплі.
  4. з банки з кукурудзою зливаємо розсіл, після чого відправляємо в миску до решти інгредієнтів.
  5. До отриманої суміші додаємо яйце. Сіль і перець додаємо за смаком. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси. Для полегшення процесу ліплення котлет, рекомендуємо Вам залишити котлетну суміш в холодильнику на 10 хвилин. Так Ваші котлети не будуть розвалюватися і полегшать Вам процес ліплення.
  6. Приступаємо до формування котлет. Для цього змочуємо руки у воді і починаємо формувати котлети.
  7. Наступним етапом готуємо суміш з борошна і крохмалю. Змішуємо борошно і крохмаль в окремій ємності. Ємність вибираємо таку, в якій буде зручно обвалювати котлети. Сформовані котлети гарненько обвалюємо в суміші з борошна і крохмалю з усіх боків.
  8. Завчасно розігріваємо сковороду з олією. В розпеченому маслі починаємо обсмажувати котлети з двох сторін. Для обжарювання кожної сторони знадобиться приблизно 10 хвилин.
  9. Після утворення рум’яної скоринки Ваші котлети готові! Подавати такі котлети рекомендуємо гарячими! Приємного апетиту!