Курячі рулетики в беконі в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Курячі рулетики в беконі в духовці – це неймовірно смачне, апетитне і яскраве блюдо для вашого домашнього або святкового меню. Якщо ви хочете цікаво урізноманітнити звичне меню, то обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з семи рецептів з покроковими фотографіями.

Курячі рулетики в беконі з начинкою в духовці

Курячі рулетики в беконі з начинкою в духовці виходять неймовірно смачними, соковитими і яскравими за смаком. Таке частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до сімейного вечері або свята. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряче філе 500 гр.
  • Печериці консервовані 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кріп 1 пучок
  • Сир плавлений 6 ст. л.
  • Бекон 300 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 3 ст. л.

Процес приготування:

  1. Промиваємо розморожене філе куряче, обсушуємо його паперовим рушником і розрізаємо його на акуратні пласти. Для цього проводимо гострим ножем уздовж філе.
  2. Прикриваємо шматочки курки плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.
  3. Далі заготовки добре натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
  4. Підготуємо консервовані печериці, нарізаємо їх невеликими шматочками.
  5. Подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого відтінку і м’якості. На це піде близько 5 хвилин. Не забуваємо перемішувати, щоб овоч не пригорів.
  6. Доповнюємо цибулю подрібненими грибами. Перемішуємо і тушкуємо все разом ще близько 5 хвилин.
  7. Кожен шматочок курячого м’яса обмазуємо плавленим сиром. Доповнюємо подрібненим кропом.
  8. Сюди ж викладаємо обсмажені гриби з цибулею.
  9. Руками звертаємо заготовки в щільні рулетики.
  10. Підготуємо тонкі скибочки бекону. Обгортаємо ними курячі рулети. Заколюємо їх зубочистками. Після запікання їх можна прибрати, частування збереже потрібну форму.
  11. рулетики Викладаємо у форму для запікання.
  12. Готуємо їх 30 хвилин при температурі 200 градусів. Не забуваємо попередньо розігріти духовку.
  13. Курячі рулетики в беконі з начинкою в духовці готові. Подавайте до столу з доповненнями за смаком і пробуйте!

Курячі рулетики в беконі з сиром і грибами

Курячі рулетики в беконі з сиром і грибами – це дивовижне за смаком страва для вашого обіду, вечері або свята. Апетитне частування вийде соковитим всередині і рум’яним зовні. Встояти неможливо. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Гриби шампіньйони – 150 гр.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Бекон – 150 гр.
  • Масло вершкове – 15 гр.
  • Гірчиця діжонська – 1 ч. л.
  • Шавлія – 10 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розігріваємо сковороду і розтоплюємо в ній шматочок вершкового масла. Викладаємо сюди дрібно нарізані печериці і обсмажуємо їх близько 7 хвилин. В кінці готування додаємо до грибів подрібнений шавлія. Обов’язково помішуємо лопаткою, щоб уникнути пригорання.

Крок 2. Перекладаємо гриби в глибоку миску. Сюди ж відправляємо вершковий сир, діжонську гірчицю, сіль і мелений перець. Добре перемішуємо вміст.

Крок 3. Кожну курячу грудку акуратно розкриваємо як книжку. Отримуємо плоскі пластинки. Прикриваємо їх харчовою плівкою.

Крок 4. Відбиваємо кожен шматок кухонним молоточком. Робимо це акуратно, щоб не розірвати м’ясо в тонких місцях. Нам потрібні цільні шматки.

Крок 5. Викладаємо на пластинки курки суміш з грибів і сиру. Кладемо по центру.

Крок 6. Звертаємо заготовки руками в щільні рулетики. Після їх акуратно обмотуємо тонкими пластинками бекону.

Крок 7. Перекладаємо рулетики у форму для запікання. Прибираємо частування в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Крок 8. Курячі рулетики в беконі з сиром і грибами готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими додатками і швидше пробуйте!

Рулетики з курячої грудки в беконі у вершковому соусі

Рулетики з курячої грудки в беконі у вершковому соусі – це оригінальне і неймовірно смачне блюдо для вашого яскравого вечері або святкового столу. Таке частування виходить неймовірно ніжним, соковитим і ароматним. Також курячі рулетики порадує своєю поживністю.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 3 шт.
  • Бекон – 6 скибочок.
  • Сир – 6 скибочок.
  • Огірок солоний – 4 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку. Куряче філе попередньо розморожуємо, промиваємо під водою і витираємо паперовим рушником, видаляючи зайву вологу.

Крок 2. Далі підготовлене філе розрізаємо на тонкі пластинки. Акуратно відбиваємо їх кухонним молоточком через харчову плівку. Солимо, перчимо та посипаємо спеціями за смаком.

Крок 3. На кожен пласт курки кладемо сир і тонкий шматочок солоного огірка. Звертаємо в щільні рулетики.

Крок 4. Ці заготовки загортаємо в скибочки бекону. Тому попередньо підготуйте тонкі шматочки.

Крок 5. Викладаємо рулети у форму для запікання, застелену фольгою.

Крок 6. Заливаємо частування вершками, прикривають шматком фольги і відправляємо на годину в розігріту до 180 градусів духовку. За 15 хвилин до готовності можна прибрати фольгу, щоб частування підрум’янилося.

Крок 7. Рулетики з курячої грудки в беконі у вершковому соусі готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими додатками!

Рулетики з курячого стегна з беконом

Рулетики з курячого стегна з беконом виходять неймовірно соковитими, поживними і цікавими за смаком. Якщо ви хочете приємно здивувати своїх рідних і урізноманітнити меню, обов’язково скористайтеся нашим рецептом. Обіцяємо, що ніхто не зможе встояти перед апетитним частуванням.

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Стегна курячі – 1,2 кг
  • Бекон – 100 гр.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Гриби шампіньйони – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Заздалегідь розморожуємо курячі стегна. Бекон краще відразу купити нарізаним тонкими скибочками. Так зручніше і швидше.

Крок 2. Ріжемо печериці тонкими пластинками. Обсмажуємо до готовності на олії, солимо і перчимо за смаком.

Крок 3. Якщо у вас курячі стегна з кісточками, то видаліть їх. М’якоть акуратно розгортаємо, солимо і перчимо.

Крок 4. На шматочки фольги викладаємо скибочки бекону. На них кладемо м’якоть стегна. По центру викладаємо гриби і шматочки твердого сиру.

Крок 5. Звертаємо м’ясо в щільні рулетики і обгортаємо їх беконом.

Крок 6. Загортаємо заготовки у фольгу. Вона буде добре тримати форму рулетиків.

Крок 7. Перекладаємо частування на форму для запікання. Готуємо 10 хвилин при температурі 220 градусів. Після запікаємо ще 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Рулетики з курячого стегна з беконом готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Курячі рулетики з беконом на шпажках

Курячі рулетики з беконом на шпажках – це оригінальне і яскраве за смаком страва для вашого столу. Подавайте його до вечері або в свята. Приготувати ситне частування нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Бекон – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Куркума – 0,5 ч. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Відміряємо потрібну кількість запашних сухих спецій.

Крок 2. Куряче філе промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на дві тонкі пластинки по ширині скибочок бекону. Прикриваємо їх харчовою плівкою, акуратно відбиваємо кухонним молоточком. Після солимо і натираємо чорним меленим перцем.

Крок 3. Кладемо курячі смужки на слайсы бекону, звертаємо їх у щільні рулетики.

Крок 4. Рулетики акуратно насаджуємо на дерев’яні шпажки. Вони виглядатиме як оригінальні шашлички.

Крок 5. Викладаємо заготовки у форму для запікання. Обмазуємо їх соусом з рослинної олії, соєвого соусу, паприки, куркуми і лимонного соку. Залишаємо на 15-20 хвилин для маринування.

Крок 6. Відправляємо частування в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 7. Курячі рулетики з беконом на шпажках готові. Викладайте на тарілку і пригощайтеся!

Рулетики з курки в беконі з сирним сиром

Рулетики з курки в беконі з сирним сиром – це неймовірно смачне блюдо для вашого яскравого обіду, вечері або свята. Поживне частування вийде соковитим всередині і рум’яним зовні. Для приготування беріть на замітку перевірену покрокову кулінарну ідею.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 4 шт.
  • Бекон – 0,6 кг
  • Сир сирний – 150 гр.
  • Сіль адигейська – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Курячу грудку попередньо розморожуємо, промиваємо під водою і обсушуємо. Після акуратно розрізаємо на тонкі широкі пластинки, з яких буде зручно формувати рулетики.

Крок 2. Кожен шматок посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Втираємо спеції.

Крок 3. Далі курячі шматочки перекладаємо на тонкі пластинки бекону.

Крок 4. Обмазуємо курку сирним сиром. Звертаємо заготовки в щільні рулетики. Якщо турбуєтеся, що вони розваляться, то заколіть зубочистками. Після запікання їх можна прибрати, не порушивши форму частування.

Крок 5. Перекладаємо рулетики у форму для запікання. Попередньо форму можна змастити невеликою кількістю рослинної олії, щоб уникнути пригорання. Також можна використовувати пергамент.

Крок 6. Запікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів. Духова шафа розігрійте заздалегідь.

Крок 7. Рулетики з курки в беконі з сирним сиром готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!

Курячі рулетики з чорносливом в беконі

Курячі рулетики з чорносливом в беконі – це цікаве і насичене за смаком страва для вашого столу. Подавайте його до вечері або в свята. Приготувати ситне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Бекон сирокопчений – 100 гр.
  • Хліб білий – 80 гр.
  • Молоко – 120 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для начинки:

  • Чорнослив – 100 гр.
  • Горіхи волоські – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою і пропускаємо через м’ясорубку.

Крок 3. Білий хліб заливаємо молоком і вимочуємо його.

Крок 4. Після віджимаємо хліб і викладаємо його до курячої маси. Солимо, перчимо та ретельно перемішуємо.

Крок 5. Очищаємо горіхи і подрібнюємо їх у блендері.

Крок 6. Промиваємо чорнослив і дрібно нарізаємо його.

Крок 7. З’єднуємо горіхи з чорносливом, перемішуємо продукти.

Крок 8. Фарш ділимо на рівні частини і ліпимо з них акуратні коржі – основу наших рулетиків.

Крок 9. По центру кожної коржі кладемо підготовлену суміш з горіхів і чорносливу.

Крок 10. Закриваємо начинку краями коржі. Формуємо акуратні щільні рулетики. Притискаємо їх руками.

Крок 11. Далі кожну заготовку акуратно обмотуємо тонкими скибочками бекону. Якщо турбуєтеся, що вони розваляться, то закріпіть змоченими водою зубочистками.

Крок 12. Перекладаємо частування у форму для запікання. Готуємо 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Курячі рулетики з чорносливом в беконі готові. Подавайте апетитне блюдо до столу, доповнивши овочами, зеленню та іншими гарнірами за смаком!