Стейки з індички в духовці – 8 рецептів приготування соковитою і смачною індички

Стейки з індички в духовці – це смачний, ситний і корисний продукт. Така страва обов’язково різноманітить ваше домашнє меню, також порадує простим і швидким приготуванням. Подавайте яскраве страва з птиці з будь-якими гарнірами за смаком. Для зручності рекомендуємо скористатися готовими покроковими рецептами.

Смачний і соковитий стейк з індички в фользі в духовці

З стейки з індички можна запекти у фользі. Приготоване таким чином м’ясо виходить ніжним і неймовірно соковитим. Страва стане яскравим доповненням до вашого корисного і ситної вечері.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Індичка 2 стейка
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Томатний соус 3 ст. л.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати соковиті і смачні стейки з індички в духовці? М’ясо промиваємо під струменем холодної води. Обсушуємо.
  2. Рясно натираємо стейки індички спеціями і сіллю.
  3. Викладаємо пряний продукт по центру фольги.
  4. Зверху поливаємо томатним соусом і майонезом. Також додаємо маленькі шматочки болгарського перцю.
  5. Загортаємо кожен стейк фольгою. Вгорі залишаємо невеликий отвір.
  6. Випікаємо блюдо близько однієї години. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів.
  7. Викладаємо гарячий продукт на тарілки і подаємо до вечері. Можна пробувати соковите м’ясо!