Курча тютюну на сковороді класичний – 6 рецептів з покроковими фото

Курча тютюну на сковороді класичний – це знамените, дуже смачне і апетитне блюдо для сімейного столу або домашнього свята. Для здійснення кулінарної ідеї використовуйте перевірену підбірку з шести смачних і простих рецептів з покроковими фотографіями. Обов’язково беріть на замітку і дивуйте своїх рідних!

Курча тютюну на сковороді — класичний рецепт

Курча тютюну на сковороді – класичний рецепт, який яскраво прикрасить ваш святковий стіл або сімейний вечерю. Апетитне блюдо з рум’яною хрусткою скоринкою нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Курка ½ кг
  • Каррі 2 ч. л.
  • Паприка 2 ч. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Масло рослинне 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Курча тютюну на сковороді по класичному рецепту готується дуже просто. Першим ділом підготуємо всі інгредієнти.
  2. Беремо невеликого курчати. Промиваємо його всередині і зовні. Акуратно робимо надріз по грудці, розкриваємо тушку.
  3. Далі продукт акуратно відбиваємо кухонним молоточком. Щоб не пошкодити шкірку курчати, прикрийте його плівкою.
  4. З’єднуємо сіль і спеції. Натираємо ними курчати і даємо йому трохи постояти.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди підготовленого курчати.
  6. Притискаємо продукт кришкою і обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин. Після перевертаємо тушку і смажимо ще стільки ж. Далі зменшуємо вогонь, придавлюємо птицю вантажем і готуємо ще 20 хвилин.
  7. Курча тютюну на сковороді за класичним рецептом готовий. Подавайте яскраве страву до столу і пригощайтеся!