Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Суфле з курки – це оригінальне і дуже смачне блюдо, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Готове частування також відрізняється поживними і корисними властивостями. Високобілковий продукт можна подавати до обіду, вечері або в якості ситного перекусу. Обов’язково беріть на замітку нашу готову кулінарну збірку з восьми покрокових рецептів для духовки.

Дієтичне суфле з курки в духовці

Дієтичне суфле з курки в духовці припаде до смаку не тільки тим, хто стежить за своїм харчуванням, але і любителям цікавих різноманітних страв. Готовий продукт вийде неймовірно ніжним, апетитним і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Інгредієнти на
6 порц.

  • філе Куряче 450 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кефір 2 ст. л.
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Відварюємо куряче філе до готовності. Також можна використовувати м’якоть інших частин курки.
  2. Жовтки відділяємо від білків будь-яким зручним способом.
  3. Відварну курку подрібнюємо в блендері разом з жовтками, кефіром, сіллю і спеціями за смаком. Необхідно отримати ніжну однорідну масу.
  4. Натираємо моркву на дрібній тертці і відправляємо до курячої масі.
  5. Все гарненько перемішуємо.
  6. Окремо збиваємо білки до пишної піни. Акуратно вмішуємо білкову масу в загальну.
  7. Викладаємо куряче тісто у форму для випікання. Можна використовувати невеликі формочки для кексів.
  8. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після даємо трохи охолонути і акуратно витягаємо з форми.
  9. Дієтичне суфле з курки в духовці готово. Прикрашайте по своєму смаку, подавайте до столу і пригощайтеся!