Куряче суфле з рисом
Куряче суфле з рисом – це оригінальне і дуже поживне частування, перед якою важко встояти. Готовий продукт з курячого філе вийде неймовірно ніжним, апетитним і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 300 гр.
- Рис – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Каррі – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Рослинне масло – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо та нарізаємо філе куряче, після прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 2. Відварюємо вказану кількість рису до готовності. Його також прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 3. Солимо, перчимо заготівлю і доповнюємо каррі. Добре перемішуємо.
Крок 4. Доповнюємо тісто розм’якшеним шматочком масла. Знову все перемішуємо.
Крок 5. Куряче яйце збиваємо до пишної піни і акуратно вмішуємо його в загальну масу.
Крок 6. Викладаємо тісто у форму або невеликі формочки. Випікаємо ніжне частування близько 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Крок 7. Куряче суфле з рисом готово. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і подавайте до столу. Приємного апетиту!