Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Куряче суфле з рисом

Куряче суфле з рисом – це оригінальне і дуже поживне частування, перед якою важко встояти. Готовий продукт з курячого філе вийде неймовірно ніжним, апетитним і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Рис – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Каррі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Рослинне масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо та нарізаємо філе куряче, після прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 2. Відварюємо вказану кількість рису до готовності. Його також прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 3. Солимо, перчимо заготівлю і доповнюємо каррі. Добре перемішуємо.

Крок 4. Доповнюємо тісто розм’якшеним шматочком масла. Знову все перемішуємо.

Крок 5. Куряче яйце збиваємо до пишної піни і акуратно вмішуємо його в загальну масу.

Крок 6. Викладаємо тісто у форму або невеликі формочки. Випікаємо ніжне частування близько 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Крок 7. Куряче суфле з рисом готово. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і подавайте до столу. Приємного апетиту!