Куряче суфле з грибами
Куряче суфле з грибами – це дуже смачне, апетитне і ситне блюдо для всієї родини. Приготувати його своїми руками зовсім нескладно, а результат кулінарної ідеї нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 0,4 кг
- Гриби білі – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 70 гр.
- Морква – 100 гр.
- Вода – 50 мл
- Білок яєчний – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Нарізаємо промите куряче філе невеликими шматочками. Перебиваємо їх у блендері до стану ніжною кашки.
Крок 2. Добре промиваємо білі гриби, після подрібнюємо їх з цибулею і відправляємо в блендер до курячої маси. Перемелюємо всі разом.
Крок 3. До пишних піків збиваємо яєчні білки. Вмішуємо їх заготівлю.
Крок 4. Очищаємо і промиваємо морква, після натираємо її на тертці. Відправляємо її до решти інгредієнтів.
Крок 5. В заготовку вливаємо трохи води, додаємо сіль і мелений перець. Збиваємо.
Крок 6. Перекладаємо тісто у форму для випікання.
Крок 7. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 8. Куряче суфле з грибами готово. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!