Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Куряче суфле з грибами

Куряче суфле з грибами – це дуже смачне, апетитне і ситне блюдо для всієї родини. Приготувати його своїми руками зовсім нескладно, а результат кулінарної ідеї нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,4 кг
  • Гриби білі – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 70 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Білок яєчний – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Нарізаємо промите куряче філе невеликими шматочками. Перебиваємо їх у блендері до стану ніжною кашки.

Крок 2. Добре промиваємо білі гриби, після подрібнюємо їх з цибулею і відправляємо в блендер до курячої маси. Перемелюємо всі разом.

Крок 3. До пишних піків збиваємо яєчні білки. Вмішуємо їх заготівлю.

Крок 4. Очищаємо і промиваємо морква, після натираємо її на тертці. Відправляємо її до решти інгредієнтів.

Крок 5. В заготовку вливаємо трохи води, додаємо сіль і мелений перець. Збиваємо.

Крок 6. Перекладаємо тісто у форму для випікання.

Крок 7. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 8. Куряче суфле з грибами готово. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!