Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Суфле з курки з овочами

Суфле з курки з овочами виходить неймовірно ніжним, соковитим і апетитним. Готове домашнє блюдо порадує не тільки своїми смаковими якостями, але і корисними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з докладним описом процесу та покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • куряче Філе – 0,5 кг
  • Морква – 50 гр.
  • Гарбуз – 50 гр.
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо під водою, нарізаємо невеликими шматочками і подрібнюємо в блендері.

Крок 2. Моркву і гарбуз очищаємо і нарізаємо тонкими смужками. Зручно це робити за допомогою овочерізки.

Крок 3. Шматочки овочів заливаємо водою і відварюємо до готовності. Після відкидаємо на друшляк, даємо повністю стекти воді.

Крок 4. Яйця збиваємо до появи пишної піни.

Крок 5. Вливаємо сюди вершки і продовжуємо збивати.

Крок 6. Переливаємо суміш до курячої маси. Сюди ж додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Ретельно вимішуємо до однорідності.

Крок 7. Форму для випікання обмазуємо вершковим маслом. Викладаємо сюди третину курячої маси, після робимо тонкий шар овочів. Повторюємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Випікаємо частування 40-50 хвилин при температурі 180 градусів, прикривши фольгою.

Крок 8. Суфле з курки з овочами готово. Виймайте з форми, прикрашайте і подавайте до столу!