Суфле з курки з кабачком
Суфле з курки з кабачком – це дуже соковите, ніжне і апетитне блюдо для вашого столу. Сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і дивуйте своїх рідних. Перед таким частуванням буде важко встояти!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 0,7 кг
- Кабачок – 1,5 кг
- Сир – 150 гр.
- Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
- Вершки 10% – 0,5 склянки
- Яйце – 4 шт.
- Окріп – 1 склянка
- мускатний Горіх – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
- Базилік – за смаком.
- Рослинне масло – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Очистити кабачки від шкірки і насіння.
Крок 2. Далі овочі нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 3. Кладемо продукт в каструлю, солимо за смаком і заливаємо окропом. Тушкуємо до м’якості.
Крок 4. Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 5. Шматки курячого м’яса перемелюємо в блендері до отримання ніжної маси.
Крок 6. Перекладаємо м’ясну масу в глибоку миску.
Крок 7. Доповнюємо курячу заготівлю подрібненою петрушкою, сіллю і тертим сиром.
Крок 8. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо їх окремо один від одного. Білки перетворюємо в дуже пишну масу.
Крок 9. До курячого фаршу відправляємо віджаті від рідини тушковані кабачки, панірувальні сухарі, мускатний горіх, мелений перець, яєчні жовтки і вершки. Ретельно вимішуємо.
Крок 10. Обережно, при постійному помішуванні знизу вгору, бажано дерев’яною ложкою, вмішуємо збиті білки.
Крок 11. Готове тісто перелити у форму для випікання, змащену рослинним маслом. Готуємо страву 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 12. Суфле з курки з кабачком готово! Прикрашайте ароматним базиліком, ділите на порції і пригощайтеся.