Суфле з курки з фісташками
Суфле з курки з фісташками – це дивовижно смачне, оригінальне і ситне блюдо для всієї родини. Приготувати його своїми руками зовсім нескладно, а результат кулінарної ідеї нікого не залишить байдужим. Обов’язково використовуйте наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Філе куряче – 0,7 кг
- Фісташки очищені – 150 гр.
- Бекон – 200 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Жовток яєчний – 2 шт.
- Борошно – 3 ст. л.
- Молоко – 0,5 склянки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе заздалегідь розморожуємо і промиваємо.
Крок 2. Далі курячий продукт прокручуємо через м’ясорубку. Фісташки подрібнюємо за допомогою блендера, а вершкове масло розтоплюємо будь-яким зручним способом.
Крок 3. З’єднуємо курячий фарш з фісташками, вершковим маслом, яєчними жовтками, борошном і молоком. Солимо і перчимо за смаком, ретельно перемішуємо.
Крок 4. Тонкими довгими шматочками нарізаємо бекон. Устеляємо їм форму для запікання, обмащений рослинним маслом. Викладаємо бекон так, щоб його частина звисала з боків.
Крок 5. На бекон викладаємо курячу масу з фісташками.
Крок 6. Звисаючим беконом обгортаємо курячу заготовку. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Суфле з курки з фісташками готово. Нарізуйте порційними шматочками, подавайте до столу і швидше пробуйте!