Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Суфле з курки з фісташками

Суфле з курки з фісташками – це дивовижно смачне, оригінальне і ситне блюдо для всієї родини. Приготувати його своїми руками зовсім нескладно, а результат кулінарної ідеї нікого не залишить байдужим. Обов’язково використовуйте наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,7 кг
  • Фісташки очищені – 150 гр.
  • Бекон – 200 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Жовток яєчний – 2 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе заздалегідь розморожуємо і промиваємо.

Крок 2. Далі курячий продукт прокручуємо через м’ясорубку. Фісташки подрібнюємо за допомогою блендера, а вершкове масло розтоплюємо будь-яким зручним способом.

Крок 3. З’єднуємо курячий фарш з фісташками, вершковим маслом, яєчними жовтками, борошном і молоком. Солимо і перчимо за смаком, ретельно перемішуємо.

Крок 4. Тонкими довгими шматочками нарізаємо бекон. Устеляємо їм форму для запікання, обмащений рослинним маслом. Викладаємо бекон так, щоб його частина звисала з боків.

Крок 5. На бекон викладаємо курячу масу з фісташками.

Крок 6. Звисаючим беконом обгортаємо курячу заготовку. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Суфле з курки з фісташками готово. Нарізуйте порційними шматочками, подавайте до столу і швидше пробуйте!