Карпаччо – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Карпаччо — це холодна закуска з в’ялених або сирих продуктів, яка подається у всіх ресторанах світу. У такого частування є своя назва – карпаччо. Його можна приготувати з різних видів м’яса або риби. Нескладно це зробити і в домашніх умовах. Оцініть 10 рецептів з докладним описом процесу!

Ніжне карпаччо з курки в домашніх умовах

Ніжне і тане в роті карпаччо можна приготувати з курячого м’яса. Блюдо легко приготувати в домашніх умовах, воно виходить апетитним і в міру пряним. Подавайте в якості холодної закуски.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряча грудка 500 гр.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль 100 гр.
  • Перець чорний мелений 1 ст. л.
  • Перець червоний мелений 2 ч. л.
  • Паприка 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати карпаччо в домашніх умовах? У глибокій тарілці змішуємо сіль, всі спеції і половину подрібненого часнику. Перемішуємо.
  2. Шматочки курячої грудки промиваємо під водою, даємо їм обсохнути.
  3. Старанно натираємо м’ясо прянощами. Перекладаємо продукт в глибокий посуд і відправляємо в холодильник на добу.
  4. Через день знову промиваємо філе, обсуживаем його і выкалываем в посуд. Подрібнюємо часник і натираємо їм м’ясо.
  5. Загортаємо продукт чистою марлею і знову тримаємо його в холодильнику добу.
  6. Курячі шматочки вже можна пробувати!
  7. Якщо хочеться більш сухого м’яса, то підвісьте його в прохолодному місці ще на кілька днів.
  8. Нарізайте карпаччо і подавайте до столу!