Карпаччо – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Карпаччо — це холодна закуска з в’ялених або сирих продуктів, яка подається у всіх ресторанах світу. У такого частування є своя назва – карпаччо. Його можна приготувати з різних видів м’яса або риби. Нескладно це зробити і в домашніх умовах. Оцініть 10 рецептів з докладним описом процесу!

Ніжне карпаччо з курки в домашніх умовах

Ніжне і тане в роті карпаччо можна приготувати з курячого м’яса. Блюдо легко приготувати в домашніх умовах, воно виходить апетитним і в міру пряним. Подавайте в якості холодної закуски.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Куряча грудка 500 гр.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль 100 гр.
  • Перець чорний мелений 1 ст. л.
  • Перець червоний мелений 2 ч. л.
  • Паприка 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати карпаччо в домашніх умовах? У глибокій тарілці змішуємо сіль, всі спеції і половину подрібненого часнику. Перемішуємо.
  2. Шматочки курячої грудки промиваємо під водою, даємо їм обсохнути.
  3. Старанно натираємо м’ясо прянощами. Перекладаємо продукт в глибокий посуд і відправляємо в холодильник на добу.
  4. Через день знову промиваємо філе, обсуживаем його і выкалываем в посуд. Подрібнюємо часник і натираємо їм м’ясо.
  5. Загортаємо продукт чистою марлею і знову тримаємо його в холодильнику добу.
  6. Курячі шматочки вже можна пробувати!
  7. Якщо хочеться більш сухого м’яса, то підвісьте його в прохолодному місці ще на кілька днів.
  8. Нарізайте карпаччо і подавайте до столу!

Як приготувати дуже смачне карпаччо з яловичини?

Яскрава і смачна закуска для вашого столу – карпаччо з яловичини. М’ясне блюдо подається в холодному вигляді, його можна доповнити свіжою зеленню. Порадуйте своїх близьких або гостей!

Час готування: 5 годин 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порцій – 200 гр.

Склад:

  • Яловичина – 200 гр.
  • Сіль морська – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кінза – 1 пучок.
  • вустерський Соус – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Шматок яловичини промиваємо і очищаємо від жилок.

2. Подрібнюємо часник і кинзу. Кладемо продукти в глибоку миску, сюди ж додаємо сіль і горошини перцю. Розминаємо прянощі.

3. Додаємо до сухих продуктів оливкова олія і вустерський соус. Розмішуємо масу і натираємо їй підготовлене м’ясо. Обгортаємо заготівлю харчовою плівкою і кладемо її в морозильну камеру на 5 годин.

4. Через деякий час знімаємо плівку і ріжемо продукт на тонкі скибочки.

5. Розкладаємо карпаччо на тарілку. Страву можна доповнити зеленню і тонкими шматочками сиру. Подавайте до столу!

Простий і смачний рецепт карпаччо з курячої грудки в духовці

Оригінальний спосіб приготувати домашнє куряче карпаччо – це подвяліть м’ясо в духовці. Поживне і злегка хрустке м’ясо подається в холодному вигляді. Можна доповнити зеленню і ставити на стіл.

Час готування: 7 годин

Час приготування: 2 години

Порцій – 300 гр.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Сіль – 100 гр.
  • Паприка – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Коріандр – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Куряче філе промиваємо й обсушуємо. В окремому посуді змішуємо сіль з паприкою, перцем і коріандром.

2. Ретельно натираємо м’ясо сумішшю спецій і відправляємо його в холодильник на 5 годин. Можна придавити пресом.

3. Через деякий час промиваємо шматок філе під водою, обтираем його і нарізаємо на тонкі скибочки.

4. Викладаємо заготовку на решітку. Встановлюємо її в розігріту до 80 градусів духовку. Готуємо страву 2 години.

5. Яскраве карпаччо з курки готово! Охолоджуйте закуску і подавайте до столу!

Швидкий і простий спосіб приготування карпаччо з лосося

Швидкий варіант яскравою холодної закуски для вашого столу – карпаччо з лосося. Легке і корисне блюдо можна подавати до святкового столу або вечері. Оцініть оригінальний рецепт в домашніх умовах.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 200 гр.

Склад:

  • Лосось – 200 гр.
  • Капуста – 150 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сир маскарпоне – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Філе лосося заздалегідь загортаємо у фольгу і заморожуємо його в холодильнику. Капусту, огірок і зелень подрібнюємо. Розмішуємо овочі з майонезом і гірчицею.

2. Всередину замороженого лосося викладаємо овочевий салат. Овочі повинні розташовуватися щільно.

3. Верхівку заготовки щільно обмазуємо сиром маскарпоне.

4. Акуратно перевертаємо продукт і кладемо його в плоску тарілку. Знімаємо фольгу.

5. Карпаччо з лосося готово. Можна доповнити його гілочками свіжої зелені і подавати до столу!

Ніжне і дуже смачне карпаччо з тунця в домашніх умовах

Яскравий і швидкий у приготуванні варіант домашнього карпаччо з тунця. Холодне частування відрізняється корисними та поживними властивостями. Подавайте в якості закуски в невеликій компанії.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 250 гр.

Склад:

  • Тунець – 250 гр.
  • Масло оливкова – 100 мл
  • Сік лайма – 1 ч. л.
  • Сіль морська – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Перець рожевий горошок – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти для карпаччо. Тунець повинен бути злегка подмороженным, так його буде легше нарізати.

2. На дно плоскої тарілки виливаємо оливкове масло і додаємо сік лайма. Можна використовувати і лимон.

3. Горошини чорного перцю перемелюємо будь-яким зручним способом. Можна використовувати ступку або спеціальний подрібнювач.

4. Ріжемо Тонкими скибочками тунець. Обвалюємо продукт в олії і соку лайма, акуратно розкладаємо по тарілці і посипаємо морською сіллю.

5. Доповнюємо блюдо подрібненою свіжою зеленню і скибочками лайма. Апетитне карпаччо готове до подачі!

Вишукане карпаччо, приготовлене із м’яса лосятини

Хочете здивувати ваших близьких або гостей? Приготуйте по-справжньому вишукану ресторанну страву – карпаччо з лосятини. Оригінальну холодну закуску можна виконати по простому і швидкому рецептом. Оцініть!

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Лосятина – 500 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Лайм – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Сиру лосятину промиваємо під водою. Акуратно видаляємо прожилки і жир. Підготовлений продукт загортаємо у плівку і кладемо в морозилку на 2 години.

2. Заморожене м’ясо ріжемо на дуже тонкі скибочки. Використовуйте для цього гострий ніж.

3. У плоску тарілку вливаємо потрібну кількість оливкової олії, мед і гірчицю.

4. Розмазуємо продукти по тарілці. Просочуємо в них кожен шматочок лосятини.

5. Викладаємо в цю ж тарілку тонкі м’ясні скибочки. Зверху поливаємо блюдо соком лайма, посипаємо сіллю і спеціями. Холодна закуска готова, можна подавати до столу!

Соковите і неймовірно смачне карпаччо з індички

Соковите і корисне карпаччо в домашніх умовах можна приготувати з філе ніжною індички. Поживна закуска урізноманітнює звичне меню і приємно здивує близьких або гостей.

Час готування: 3 дні

Час приготування: 2 дні

Порцій – 400 гр.

Склад:

  • Філе індички – 400 гр.
  • Сіль – 100 гр.
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. У загальній тарілці змішуємо сіль, паприку, хмелі-сунелі і чорний мелений перець.

2. Ретельно розмішуємо сухі інгредієнти між собою. Пряна маса повинна вийти однорідною.

3. Промиваємо і висушуємо шматочки філе індички. Після продукт гарненько обвалюємо в спеціях, перекладаємо в контейнер і придавлюємо вантажем. Тримаємо в холодильнику на 5 годин.

4. Через деякий час обтираем продукт від вологи і надлишку пряностей, використовуючи паперові рушники. Підвішуємо м’ясо в провітрюваному приміщенні 2-3 дні.

5. Готовий продукт ріжемо на тонкі скибочки і подаємо їх до столу. Поживне карпаччо з індички в домашніх умовах готово!

Покроковий рецепт приготування карпаччо з буряка з сиром

Оригінальний спосіб приготувати карпаччо з буряка і сиру. Холодна закуска стане справжньою прикрасою вашого столу. Оцініть простий рецепт ресторанного блюдо, який легко виконати в домашніх умовах.

Час готування: 4 години

Час приготування: 2 години

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Буряк – 400 гр.
  • козячий Сир – 200 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Горіхи кедрові – 2 ст. л.
  • Рукола – для прикраси.

Процес приготування:

1. Гарненько промиваємо буряки під водою і насухо обтираем її паперовими рушниками.

2. Пакуємо підготовлений овоч в рукав для запікання і кладемо його в жароміцну форму.

3. Накриваємо блюдо фольгою. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 2 години.

4. Готову буряк залишаємо остуджуватися, після очищаємо і ріжемо на тонкі кружечки. Перекладаємо продукт в посуд, заливаємо олією і бальзамічним оцтом. Посипаємо сіллю, перцем, подрібненим часником і ставимо в холодильник на 2 години.

5. У цей час можна підігріти на сковороді кедрові горішки. Досить 1-2 хвилини на великому вогні.

6. Охолоджене карпаччо посипаємо кедровими горішками, доповнюємо шматочками козячого сиру і руколою. Подавайте столу і пригощайте близьких!

Ніжне і ситне карпаччо з свинини, приготоване в домашніх умовах

Ніжне карпаччо з свинини має всі шанси стати улюбленицею вашого столу. Оцініть простий і захоплюючий рецепт приготування. Холодну закуску можна подавати до столу з зеленню або спеціями.

Час готування: 1 год

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 200 гр.

Склад:

  • Свинина – 200 гр.
  • Масло оливкова – 100 мл
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Листя салату – для подачі.

Процес приготування:

1. Сиру свинину промиваємо й обсушуємо. Подмораживаем злегка в морозильній камері і ріжемо на невеликі шматочки.

2. Кожен охолоджений скибочку кладемо на стільницю і накриваємо харчовою плівкою.

3. Відбиваємо м’ясо кухонним молотком до дуже тонкого і майже напівпрозорого стану. Працюємо інструментом обережно, щоб не розірвати волокна.

4. Листя салату для подачі промиваємо. Окремо змішуємо олію з скоком половинки лимона, сіллю і сумішшю перців.

5. Просочуємо кожен шматок свинини пряною сумішшю. Викладаємо продукт на тарілку, доповнюємо його свіжими листям і подаємо до столу!

М’яке і ніжне карпаччо з телятини на святковий стіл

Оригінальне і апетитне частування для вашого столу – карпаччо з телятини. Холодну закуску можна швидко і легко приготувати в домашніх умовах. Оцініть кулінарну ідею і використовуйте її для вашого столу.

Час приготування: 2 години 10 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 300 гр.

Склад:

  • Телятина – 300 гр.
  • Масло оливкове – 90 мл
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Сир пармезан – для подачі.
  • Рукола – для подачі.

Процес приготування:

1. Промиваємо розморожений шматок телятини. За допомогою ножа акуратно видаляємо прожилки і жир.

2. Щільно обгортаємо продукт в харчову плівку і кладемо його в морозилку на 2 години.

3. Подмороженную телятину витягуємо з плівки і нарізаємо дуже тонкі скибочки.

4. Відміряємо потрібну кількість оливкової олії. Змішуємо його з соком з половинки лимона.

5. Виливаємо заготовлену рідку суміш в плоску тарілку. Сюди викладаємо шматочки яловичини. Посипаємо блюдо сіллю, перцем. Доповнюємо руколою, пармезаном і подаємо до столу!