Суфле з курки – 8 рецептів в духовці з покроковими фото

Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку

Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку виходить дуже ніжним, повітряним і апетитним. Частування порадує не тільки своїми смаковими якостями, але і корисними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з докладним описом процесу та покроковими фото.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг
  • Яйце – 4 шт.
  • Кефір 3,2% – 300 мл
  • Борошно – 2 ст. л. без гірки.
  • Морква – 70 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Рослинне масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе попередньо розморожуємо і промиваємо.

Крок 2. Відварюємо куряче м’ясо, після трохи охолоджуємо і пропускаємо через м’ясорубку. Отриману масу з’єднайте з курячими жовтками, сіллю і спеціями за бажанням.

Крок 3. Моркву очищаємо, промиваємо, дрібно натираємо на тертці і тушкуємо в каструлі на вершковому маслі. На сухій сковороді обсмажуємо борошно і вливаємо в неї кефір. Готуємо до зникнення грудочок.

Крок 4. В м’ясну заготівлю відправляємо моркву і суміш з кефіру і борошна.

Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст і доповнюємо його збитими яєчними білками. Акуратно перемішуємо.

Крок 6. Перекладаємо масу у форму для випікання і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку готово. Діліть на порції і подавайте до столу!