Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку
Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку виходить дуже ніжним, повітряним і апетитним. Частування порадує не тільки своїми смаковими якостями, але і корисними властивостями. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з докладним описом процесу та покроковими фото.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 0,6 кг
- Яйце – 4 шт.
- Кефір 3,2% – 300 мл
- Борошно – 2 ст. л. без гірки.
- Морква – 70 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Рослинне масло – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Куряче філе попередньо розморожуємо і промиваємо.
Крок 2. Відварюємо куряче м’ясо, після трохи охолоджуємо і пропускаємо через м’ясорубку. Отриману масу з’єднайте з курячими жовтками, сіллю і спеціями за бажанням.
Крок 3. Моркву очищаємо, промиваємо, дрібно натираємо на тертці і тушкуємо в каструлі на вершковому маслі. На сухій сковороді обсмажуємо борошно і вливаємо в неї кефір. Готуємо до зникнення грудочок.
Крок 4. В м’ясну заготівлю відправляємо моркву і суміш з кефіру і борошна.
Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст і доповнюємо його збитими яєчними білками. Акуратно перемішуємо.
Крок 6. Перекладаємо масу у форму для випікання і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Ніжне суфле з курки, як у дитячому садку готово. Діліть на порції і подавайте до столу!