Відбивні з яловичини – 10 рецептів соковитих і мяких відбивних з покроковими фото

Відбивні з яловичини – це смачне і ароматне м’ясне страву, яка ідеально підійде до будь-якого гарніру, який вам до смаку. Приготувати м’ясо можна різними способами, наприклад, обсмажити в паніровці з сухарів або ж згасити на сковороді з кільцями ріпчастої цибулі, незмінним залишається одне – слайсы яловичини потрібно гарненько відбити кухонним молоточком для додаткової м’якості. Подавати страву можна не тільки під час сімейної вечері, але і до святкового столу. Можете не сумніватися – гості оцінять!

М’які і соковиті відбивні з яловичини на сковороді

М’які і соковиті відбивні з яловичини на сковороді – швидке в приготуванні і дуже смачне основне блюдо, яке відмінно гармонує як з різними гарнірами, так і з скибочкою свіжого чорного хліба в поєднанні з слайсом вершкового масла.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Яловичина 250 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно 3 ст. л.
  • Олія соняшникова 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний горошок за смаком

Процес приготування:

  1. М’ясо зачищаємо від плівок і прожилок, ретельно промиваємо й обсушуємо за допомогою паперових рушників.
  2. яловичину Нарізаємо порційними шматками, накриваємо плівкою і відбиваємо молоточком з обох сторін.
  3. Приправляємо основний компонент чорним перцем і сіллю, злегка втираємо.
  4. У піалі збовтуємо яйце, занурюємо слайсы м’яса.
  5. Мокрі скибочки переміщаємо в борошно і обвалюємо.
  6. Підсмажуємо яловичину до рум’яності по 2-3 хвилини з двох сторін, а після тушкуємо на маленькому вогні під кришкою близько 10 хвилин, доводячи до готовності.
  7. Ароматні відбивні подаємо до столу «з пилу, з жару». Приємного апетиту!