Відбивні з яловичини – 10 рецептів соковитих і мяких відбивних з покроковими фото

Соковиті відбивні з яловичини з грибами

Соковиті відбивні з яловичини з грибами – це чудове поєднання смаків і ароматів, перед якими неможливо встояти навіть при дотриманні дієти. Завдяки старанному отбиванию і просякання м’яса в спеціях і різні добавки, страва виходить в буквальному сенсі тане в роті.

Час готування – 1 ч. 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Яловичина – 700 гр.
  • Гірчиця – 3 ст. л.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Часник – 1 головка.
  • Опеньки мариновані – 500 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вимиту і обсушену яловичину ріжемо на пластинки вздовж волокон.

Крок 2. М’ясо старанно відбиваємо кухонним молоточком.

Крок 3. Основний компонент доповнюємо майонезом, гірчицею, перцем і сіллю – перемішуємо і маринуємо близько півгодини.

Крок 4. Через півгодини деко промазуємо маслом і розкладаємо шматочки маринованого м’яса.

Крок 5. Присипаємо яловичину дрібно нарубаним або пропущеним через прес часником.

Крок 6. Викладаємо мариновані грибочки.

Крок 7. Посипаємо відбивні сирної стружкою і запікаємо протягом години при 180 градусах.

Крок 8. Соковиту яловичину під сирною «шапкою» доповнюємо гарніром і салатом зі свіжих овочів – дегустуємо. Приємного апетиту!