Соковиті відбивні з яловичини з грибами
Соковиті відбивні з яловичини з грибами – це чудове поєднання смаків і ароматів, перед якими неможливо встояти навіть при дотриманні дієти. Завдяки старанному отбиванию і просякання м’яса в спеціях і різні добавки, страва виходить в буквальному сенсі тане в роті.
Час готування – 1 ч. 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Яловичина – 700 гр.
- Гірчиця – 3 ст. л.
- Майонез – 5 ст. л.
- Часник – 1 головка.
- Опеньки мариновані – 500 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вимиту і обсушену яловичину ріжемо на пластинки вздовж волокон.
Крок 2. М’ясо старанно відбиваємо кухонним молоточком.
Крок 3. Основний компонент доповнюємо майонезом, гірчицею, перцем і сіллю – перемішуємо і маринуємо близько півгодини.
Крок 4. Через півгодини деко промазуємо маслом і розкладаємо шматочки маринованого м’яса.
Крок 5. Присипаємо яловичину дрібно нарубаним або пропущеним через прес часником.
Крок 6. Викладаємо мариновані грибочки.
Крок 7. Посипаємо відбивні сирної стружкою і запікаємо протягом години при 180 градусах.
Крок 8. Соковиту яловичину під сирною «шапкою» доповнюємо гарніром і салатом зі свіжих овочів – дегустуємо. Приємного апетиту!