М’які і соковиті відбивні з чорносливом
М’які і соковиті відбивні з чорносливом – це оригінальне поєднання інгредієнтів, яка приємно здивує вас своїми смаковими характеристиками і яскравим ароматом, що заповнює весь ваш будинок. Сухофрукти ідеально доповнюють яловичину, доповнену печерицями, сиром і майонезом.
Час готування – 1 ч. 35 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Яловичина – 500 гр.
- Чорнослив – 120 гр.
- Печериці – 180 гр.
- Цибуля – 120 гр.
- Майонез – 70 гр.
- Сир твердих сортів – 100 гр.
- Ядра волоських горіхів – 20 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичину ріжемо на порційні шматки, відбиваємо і натираємо сіллю з перцем. Укладаємо заготовки у форму для запікання, промазану тонким шаром масла.
Крок 2. Чорнослив заливаємо водою і залишаємо на півгодини, після промиваємо і пересипаємо в друшляк, даємо час стекти надлишків рідини.
Крок 3. Обсушені сухофрукти викладаємо на відбивні.
Крок 4. Присипаємо подрібненими горіхами.
Крок 5. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо гриби з цибулею до рум’яного кольору, солимо і перчимо, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
Крок 6. Обсмажені інгредієнти викладаємо поверх чорносливу.
Крок 7. Робимо сіточку з майонезу.
Крок 8. Присипаємо напівфабрикати натертим сиром і ставимо в духову шафу: 190 градусів 45 хвилин.
Крок 9. Викладаємо апетитну страву на лист салату і подаємо до столу. Приємного апетиту!