Відбивні з яловичини – 10 рецептів соковитих і мяких відбивних з покроковими фото

М’які і соковиті відбивні з чорносливом

М’які і соковиті відбивні з чорносливом – це оригінальне поєднання інгредієнтів, яка приємно здивує вас своїми смаковими характеристиками і яскравим ароматом, що заповнює весь ваш будинок. Сухофрукти ідеально доповнюють яловичину, доповнену печерицями, сиром і майонезом.

Час готування – 1 ч. 35 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Чорнослив – 120 гр.
  • Печериці – 180 гр.
  • Цибуля – 120 гр.
  • Майонез – 70 гр.
  • Сир твердих сортів – 100 гр.
  • Ядра волоських горіхів – 20 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину ріжемо на порційні шматки, відбиваємо і натираємо сіллю з перцем. Укладаємо заготовки у форму для запікання, промазану тонким шаром масла.

Крок 2. Чорнослив заливаємо водою і залишаємо на півгодини, після промиваємо і пересипаємо в друшляк, даємо час стекти надлишків рідини.

Крок 3. Обсушені сухофрукти викладаємо на відбивні.

Крок 4. Присипаємо подрібненими горіхами.

Крок 5. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо гриби з цибулею до рум’яного кольору, солимо і перчимо, орієнтуючись на свої смакові уподобання.

Крок 6. Обсмажені інгредієнти викладаємо поверх чорносливу.

Крок 7. Робимо сіточку з майонезу.

Крок 8. Присипаємо напівфабрикати натертим сиром і ставимо в духову шафу: 190 градусів 45 хвилин.

Крок 9. Викладаємо апетитну страву на лист салату і подаємо до столу. Приємного апетиту!