Відбивні з яловичини – 10 рецептів соковитих і мяких відбивних з покроковими фото

Відбивні в паніровці на сковороді

Відбивні в паніровці на сковороді – це прекрасний варіант для ситного обіду або вечері, який припаде до смаку всім домочадцям. Адже кому не сподобається соковите і м’яке м’ясо з хрусткою і золотистою скоринкою з панірувальних сухарів?

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Майонез – 60 гр.
  • Сухарі панірувальні – 2-3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Якісну яловичину нарізаємо порційними шматками.

Крок 2. Прикриваємо скибочки харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.

Крок 3. Натираємо сіллю і меленим перцем, орієнтуючись на свої уподобання.

Крок 4. Промазуємо м’ясо з двох сторін майонезом і залишаємо для просочення на 20 хвилин.

Крок 5. У тарілку насипаємо невелику кількість сухарів.

Крок 6. Обвалюємо яловичину в паніровці.

Крок 7. Викладаємо напівфабрикати на сковороду з розпеченим маслом.

Крок 8. Відбивні підрум’янюємо, а після доводимо до готовності під кришкою на слабкому полум’ї (близько 5 хвилин).

Крок 9. Доповнюємо страва улюбленим соусом і насолоджуємося прекрасним смаком. Приємного апетиту!