Відбивні в паніровці на сковороді
Відбивні в паніровці на сковороді – це прекрасний варіант для ситного обіду або вечері, який припаде до смаку всім домочадцям. Адже кому не сподобається соковите і м’яке м’ясо з хрусткою і золотистою скоринкою з панірувальних сухарів?
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яловичина – 300 гр.
- Майонез – 60 гр.
- Сухарі панірувальні – 2-3 ст. л.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Якісну яловичину нарізаємо порційними шматками.
Крок 2. Прикриваємо скибочки харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.
Крок 3. Натираємо сіллю і меленим перцем, орієнтуючись на свої уподобання.
Крок 4. Промазуємо м’ясо з двох сторін майонезом і залишаємо для просочення на 20 хвилин.
Крок 5. У тарілку насипаємо невелику кількість сухарів.
Крок 6. Обвалюємо яловичину в паніровці.
Крок 7. Викладаємо напівфабрикати на сковороду з розпеченим маслом.
Крок 8. Відбивні підрум’янюємо, а після доводимо до готовності під кришкою на слабкому полум’ї (близько 5 хвилин).
Крок 9. Доповнюємо страва улюбленим соусом і насолоджуємося прекрасним смаком. Приємного апетиту!