Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Котлети з свинини – одне з найпростіших м’ясних страв, які можна приготувати для обіду і вечері. Простіше і найчастіше котлети готують на сковороді. Для цього вам знадобиться свинячий фарш, цибулю, хліб і спеції. Хочете приготувати пишні, ароматні котлети з свинини – це зовсім не складно. Пропонуємо вам 10 рецептів котлет з свинячого фаршу, які можна подати на обід з картоплею, овочами або кашами.

Соковиті домашні котлети з свинячого фаршу на сковороді

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина 500 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Батон 20 гр.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Сухарі панірувальні за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачні і соковиті котлети з фаршу свинини? М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте великими кубиками. Цибулю очистіть від лушпиння і розріжте на 4 частини.
  2. З батона зріжте кірку і замочіть м’якоть в холодній воді на 5 хвилин. Потім відіжміть хліб від рідини.
  3. Прокрутіть м’ясо, цибулю і батон через м’ясорубку. Додайте до отриманої маси яйце, сіль і мелений перець. Фарш ретельно перемішайте.
  4. У тарілку всипте панірувальні сухарі. З фаршу сформуйте котлети і обваляйте їх у сухарях.
  5. Котлети обсмажте на олії до рум’яної скоринки з двох сторін.
  6. Котлети виходять м’якими і соковитими, подавайте їх на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!