биточки Курячі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

биточки Курячі – це невеликі круглі котлетки. Вони вирізняються особливою соковитістю і ніжністю. Готують їх на сковороді в духовці, на пару, з додаванням підливи, сиру і інших продуктів. Використовуйте для цього яскраву кулінарну збірку з 7-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.

биточки Курячі з підливою в духовці

Соковиті курячі биточки з підливою стануть чудовим блюдом для вашого обіду або вечері. Подавайте їх з картопляним пюре або іншими гарнірами за смаком. Беріть на замітку оригінальний рецепт.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Курка 600 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушка за смаком
  • Томатна паста 50 мл
  • Сіль 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Вода 300 мл
  • Масло рослинне 50 мл

Процес приготування:

  1. биточки Курячі приготувати дуже просто. Курку прокручуємо в м’ясорубці.
  2. Доповнюємо фарш яйцем, сіллю і меленою паприкою.
  3. Вимішуємо масу до однорідності.
  4. Ліпимо з отриманого фаршу невеликі круглі котлетки і смажимо їх на олії до появи рум’янцю.
  5. Дрібними кубиками нарізаємо моркву, перець і цибулю.
  6. Смажимо їх до м’якості близько 5 хвилин.
  7. Доповнюємо овочі подрібненою петрушкою, часником і томатною пастою.
  8. Розмішуємо заготівлю і заливаємо водою. Тушкуємо близько 10 хвилин.
  9. Кладемо биточки у форму для запікання.
  10. Заливаємо продукт підливою. Запікаємо 45 хвилин при температурі 200 градусів. Після даємо їм настоятися 15 хвилин.
  11. Ароматні биточки курячі з підливою готові. Можна подавати до столу!