Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

Стейк з індички на сковороді – це апетитне кулінарне рішення для ваших обідів, вечерь і свят. Апетитне м’ясо птиці порадує не тільки своїм смаком, а й корисними властивостями. Для приготування яскравого страви на сковороді використовуйте перевірені покрокові рецепти з нашої збірки.

Соковитий стейк з грудки індички на сковороді гриль

Соковитий і яскравий стейк з грудки індички можна приготувати на сковороді гриль. Апетитну рум’яну м’ясо чудово поєднується зі свіжими овочами та зеленню. Подавайте до обіду або вечері.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Індичка 2 грудки
  • Олія оливкова 30 мл
  • Гірчиця французька 2 ст. л.
  • Прованські трави 1 ст. л.
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Оцет білий винний 50 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло вершкове 20 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати соковиті і смачні стейки з індички на сковороді? М’ясо відокремлюємо від кісток. Промиваємо індичку, обсушуємо, натираємо насінням гірчиці.
  2. Далі обсипаємо продукт сіллю і прованськими травами.
  3. Потім викладаємо грудку в глибоку тарілку. Заливаємо її винним оцтом, оливковою олією і соком лимона. Маринуємо в холодильнику 2 години.
  4. Нагріваємо сковороду гриль і обмазуємо її вершковим маслом. Викладаємо сюди мариновані стейки.
  5. Смажимо по 3 хвилини з кожного боку до яскравого рум’янцю.
  6. Викладаємо готові стейки індички на тарілки, доповнюємо їх овочами і подаємо до столу!