Котлети для бургерів – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Котлети для бургерів – це найсмачніша складова популярного сендвіча. Бургери повсюдно впроваджуються в меню різноманітних барів та ресторанів. Це смачна, соковита котлета з зеленню і сиром в обрамленні хрустких булочок. Таку смачну закуску можна приготувати в домашніх умовах, для цього ми підібрали 8 рецептів відмінних котлет.

Котлета з яловичого фаршу для бургера в домашніх умовах

Котлета з яловичого фаршу для бургера повинна бути добре прожарена, але не пересушити. З спецій не потрібно додавати нічого зайвого, досить солі і свіжомеленого перцю.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Яловичина 600 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати котлети для бургерів в домашніх умовах? М’ясо помийте і висушіть паперовими рушниками.
  2. Прокрутіть м’ясо через м’ясорубку, посоліть і приправте за смаком, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
  3. Розділіть фарш на три частини, з кожної зліпіть плоску круглу котлету.
  4. На розпечену сковороду влийте рослинне масло, обсмажте котлети на сильному вогні з обох сторін. Потім зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте котлети до готовності.
  5. Якщо при проколі з котлет виділяється прозорий сік, значить вони готові і можна переходити до складання бургера.

Приємного апетиту!