Мясний рулет з фаршу в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

М’ясний рулет з фаршу в духовці — це чудова закуска для урочистої події або варіант гарячого страви на кожен день. Рецептів м’ясних рулетів досить багато. Для начинки використовують наповнювачі. Все залежить від уподобань і випадку, для якого призначене частування. Знайомтеся з підбіркою, вибирайте рецепт, який хочете втілити в життя, і вперед!

М’ясний рулет з яйцем з фаршу в духовці у фользі

М’ясний рулет з яйцем з фаршу в духовці у фользі виглядає досить оригінально і апетитно. Приготувати рулет без особливих зусиль може кожен. Інгредієнти, використовувані в рецепті, доступні, а процес нескладний. Рулет їдять в гарячому і охолодженому вигляді. Смачно в будь-якому варіанті!

Інгредієнти на
6 порц.

  • Фарш 700 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Спеції для фаршу за смаком
  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 30 гр.

Процес приготування:

  1. Дістаємо потрібні продукти і не забуваємо про фольгу. Без неї буде важко домогтися гарної форми. Відразу ж ставимо варити яйця. Фарш при необхідності розморожуємо.
  2. Очищений цибулю подрібнюємо ножем або на тертці.
  3. У мисці з’єднуємо м’ясний фарш, подрібнену цибулю, сіль, манну крупу і спеції.
  4. Вимішуємо масу до гладкості. Чекаємо, поки манка набухне. Включаємо духовку розігріватися до 220°С.
  5. Відміряємо фольгу, не шкодуючи. Очищаємо відварені яйця.
  6. На фользі розподіляємо фарш.
  7. В центр викладаємо яйця.
  8. Вільні краї фольги складаємо до центру.
  9. Закриваємо шов і розрівнюємо змоченими руками.
  10. Накриваємо фольгою.
  11. Надаємо рівну форму.
  12. Пакуємо в фольгу.
  13. Скручуємо «цукерочку». Загортаємо ще в один шар.
  14. Щільну заготівлю перекладаємо у форму. Прибираємо запікатися на 15 хвилин. Після чого знижуємо температуру до 180 градусів і запікаємо 45 хвилин.
  15. Через годину дістаємо форму.
  16. Акуратно розрізаємо фольгу і присипаємо натертим сиром.
  17. Прибираємо на 15 хвилин. Чекаємо, коли утворюється сирна скоринка.
  18. Гарячий рулет акуратно розгортаємо. Ріжемо на порції.
  19. М’ясний рулет подаємо з гарніром. Приємного апетиту!