М’ясний рулет з фаршем та сиром
М’ясний рулет з фаршем та сиром пахне неймовірно смачно, виглядає апетитно, а на смак – просто шедевр! Якщо звичайні котлети перестали приносити задоволення і хочеться чогось нового – це знак! М’ясний рулет замінить котлети на раз-два. Зовнішній вигляд і розріз страви підкорить всіх небайдужих до їжі.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Фарш – 500 гр.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Гриби – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Сир твердий – 200 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Нагріваємо сковороду наливаємо олію. Тим часом очищаємо цибулю і подрібнюємо. Відправляємо смажитися. З грибів знімаємо шкірку і крупно рубаємо (при необхідності кладемо заморожені або консервовані гриби). Перекладаємо до цибулі і обсмажуємо.
Крок 2. Коли вміст сковороди зменшиться в розмірах, приправляємо сіллю і перцем. Додаємо рубану петрушку (перш промиваємо і висушуємо). Розмішуємо і знімаємо з конфорки. По вашому розсуду використовуємо кріп і іншу зелень.
Крок 3. До охолодженого фаршу виливаємо яйце. За смаком кладемо сіль і перець. За бажанням приправляємо іншими прянощами. Розмішуємо і відбиваємо масу. Розігріваємо духовку на 180°.
Крок 4. Деко вистилаємо фольгою для запікання (робимо подвійний шар). Викладаємо фарш і розподіляємо по поверхні.
Крок 5. Далі розкладаємо начинку зі смажених грибів і натираємо сир. Сир вибираємо не дуже солоний, щоб не зіпсувати блюдо.
Крок 6. Формуємо рулет, закриваючи начинку вільними краями фаршу. Запечатуємо у фольгу. Запікаємо півгодини. Потім знімаємо верхній шар і підрум’янюємо ще хвилин 10.
Крок 7. Апетитним рулетом пригощаємо рідних і приймаємо компліменти. Їмо відразу або чекаємо остигання. Приємного апетиту!