Мясний рулет з фаршу в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

Рулет з фаршем і грибами в духовці

Рулет з фаршем і грибами в духовці – чудова закуска для будь-якого приводу. Багато грибної начинки в м’ясному «панцирі» апетитно виглядає супер! А який лунає аромат! Елементарний процес займає не так багато часу, як здається. Якщо використовувати готовий фарш, то процедура значно прискориться!

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Фарш будь – 400 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Яйця відварні – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 250 гр.
  • Приправа до м’яса – 0,5 ч. л.
  • Крупа манна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Цибуля зелена – 6-7 пір’я.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Панірувальні сухарі – 100 гр.
  • Вода – 3-4 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо продукти в необхідній кількості. Яйця ставимо варитися.

Крок 2. З грибів знімаємо шкірку за бажанням і обов’язково трохи обрізаємо ніжки.

Крок 3. Очищену цибулину подрібнюємо і пасеруємо на рослинній олії.

Крок 4. Рубаємо гриби.

Крок 5. Печериці перекладаємо до цибулі. Злегка обсмажуємо.

Крок 6. Приправляємо сіллю і перцем за смаком.

Крок 7. Фарш використовуємо охолоджений або розморожуємо заздалегідь. Чистимо залишився цибулю і часник. У чашу подрібнювача розбиваємо сирі яйця, додаємо часник і розрізаний на частини цибулю.

Крок 8. Пробиваємо до однорідності.

Крок 9. У миску вивантажуємо фарш, виливаємо вміст подрібнювача. Додаємо манну крупу і панірувальні сухарі.

Крок 10. Присмачую паприкою, приправою до м’яса. Солимо і перчимо.

Крок 11. Вимішуємо до однорідності. Якщо заготівля виходить дуже густий, вливаємо воду і вдруге вимішуємо.

Крок 12. Подрібнюємо сир і відправляємо стружку у фарш. Третю частину залишаємо для посипання. Перемішуємо масу.

Крок 13. Подрібнюємо очищені яйця і промитий зелений лук.

Крок 14. Включаємо розігрів духовки, встановлюємо 200 градусів. На робочій поверхні розкладаємо фольгу. Вивалюємо фарш і розподіляємо долонями в прямокутник.

Крок 15. З одного краю викладаємо яйця.

Крок 16. Ближче до центру розподіляємо зелений лук. А решта простір заповнюємо грибний засмажкою.

Крок 17. Згортаємо рулет, як показано на фото.

Крок 18. Щільну заготівлю пакуємо в фольгу. Викладаємо на деко. Ставимо в гарячу духовку на півгодини.

Крок 19. Обережно витягуємо деко, розкриваємо фольгу, промазуємо сметаною і розподіляємо залишилася сирну стружку. Запікаємо 15 хвилин.

Крок 20. Виймаємо з духовки рулет. Акуратно звільняємо від фольги і переносимо на блюдо. Ріжемо на частини.

Крок 21. Презентуємо гостям. Приємного апетиту!