Мясний рулет з фаршу в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

Рулет з фаршу з яйцем і беконом

Рулет з фаршу з яйцем і беконом – страва з оригінальною подачею і з мінімальними витратами. Рулет з беконом прикрасить будь-яке свято. Гості будуть в захваті не тільки від зовнішнього вигляду, але і від смаку закуски. Хрустка скориночка і соковита начинка не залишить гурманів без емоцій.

Час готування – 2 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 7

Склад:

  • Фарш – 900 гр.
  • Яйця перепелині – 12 шт.
  • Бекон – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 250 гр.
  • Імбир – 20 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Мускатний горіх – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець гострий – за смаком.
  • Коріандр – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і подрібнюємо. Половину пасеруємо на рослинній олії. Очищаємо імбир і часник. Імбир, часник і цибулю (сирої) пробиваємо до однорідності чаші подрібнювача. Фарш при необхідності розморожуємо.

Крок 2. Вистилаємо Форму беконом внапуск. Відварюємо перепелині яйця (курячі теж підійдуть), остуджуємо і очищаємо. А якщо використовувати копчені магазинні яйця – вийде ще смачніше!

Крок 3. У підготовлений фарш викладаємо пасеровану цибулю, подрібнені овочі, сирі яйця (курячі). Приправляємо сіллю, перцем, мускатним горіхом, коріандром і гірчицею. Вимішуємо масу. Половину викладаємо на бекон. Розподіляємо, а зверху «утапливаем» перепелині яйця.

Крок 4. Накриваємо залишками фаршу і «хвостиками» бекону. Форму пакуємо в фольгу і відправляємо запікатися при 200 градусів на 2 години. Через 1 годину 40 хвилин акуратно дістаємо блюдо, знімаємо фольгу, перевертаємо на деко і повертаємо підсмажитися.

Крок 5. Соковитий рулет перекладаємо на блюдо, застелене салатними листям, і вирушаємо дегустувати. Приємного апетиту!