Рулет з фаршу з яйцем і беконом
Рулет з фаршу з яйцем і беконом – страва з оригінальною подачею і з мінімальними витратами. Рулет з беконом прикрасить будь-яке свято. Гості будуть в захваті не тільки від зовнішнього вигляду, але і від смаку закуски. Хрустка скориночка і соковита начинка не залишить гурманів без емоцій.
Час готування – 2 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 7
Склад:
- Фарш – 900 гр.
- Яйця перепелині – 12 шт.
- Бекон – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 250 гр.
- Імбир – 20 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Мускатний горіх – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець гострий – за смаком.
- Коріандр – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і подрібнюємо. Половину пасеруємо на рослинній олії. Очищаємо імбир і часник. Імбир, часник і цибулю (сирої) пробиваємо до однорідності чаші подрібнювача. Фарш при необхідності розморожуємо.
Крок 2. Вистилаємо Форму беконом внапуск. Відварюємо перепелині яйця (курячі теж підійдуть), остуджуємо і очищаємо. А якщо використовувати копчені магазинні яйця – вийде ще смачніше!
Крок 3. У підготовлений фарш викладаємо пасеровану цибулю, подрібнені овочі, сирі яйця (курячі). Приправляємо сіллю, перцем, мускатним горіхом, коріандром і гірчицею. Вимішуємо масу. Половину викладаємо на бекон. Розподіляємо, а зверху «утапливаем» перепелині яйця.
Крок 4. Накриваємо залишками фаршу і «хвостиками» бекону. Форму пакуємо в фольгу і відправляємо запікатися при 200 градусів на 2 години. Через 1 годину 40 хвилин акуратно дістаємо блюдо, знімаємо фольгу, перевертаємо на деко і повертаємо підсмажитися.
Крок 5. Соковитий рулет перекладаємо на блюдо, застелене салатними листям, і вирушаємо дегустувати. Приємного апетиту!