Котлети в духовці – 10 рецептів соковитих котлет на деку з покроковими фото

Котлети в духовці – це смачне і поживне блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте частування з вашими улюбленими гарнірами: картопляним пюре, овочами, крупами або макаронами. Кращі кулінарні ідеї для приготування шукайте у нашій готової збірці з десяти апетитних рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Соковиті котлети в духовці на деку

Соковиті котлети в духовці на деку – відмінна ідея для вашого сімейного обіду або вечері. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами. Для простого і швидкого приготування в домашніх умовах, дотримуйтеся перевіреного рецепту з покроковим описом процесу.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Фарш м’ясний 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста ½ шт.
  • Гарбуз 60 гр.
  • Жовток 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Сухарі панірувальні 20 гр.
  • Масло рослинне 20 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Соковиті котлети в духовці на деку приготувати дуже просто! Підготуємо необхідні продукти за списком.
  2. М’ясний фарш викладаємо в глибоку миску. Доповнюємо його подрібненою цибулею і часником.
  3. Сюди ж відправляємо попередньо очищену і натерту на тертці гарбуз.
  4. Доповнюємо продукти курячим жовтком.
  5. Висипаємо вказану кількість панірувальних сухарів.
  6. Солимо і перчимо за смаком.
  7. Ретельно все вимішуємо до отримання однорідного тіста.
  8. Ліпимо з соковитого фаршу акуратні котлети і викладаємо їх на деко, змазаним олією.
  9. Запікаємо котлети в духовці 25 хвилин при температурі 190 градусів.
  10. Соковиті котлети в духовці на деку готові!