Котлети в духовці – 10 рецептів соковитих котлет на деку з покроковими фото

Дуже смачні котлети з щуки в духовці

Дуже смачні котлети з щуки в духовці виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Подавайте їх з чорним хлібом або вашими улюбленими гарнірами. Для приготування страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Щука – 1 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Крупа манна – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно розбираємо щуку на філе, видаляємо кісточки.

Крок 2. Після рибу прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 3. Доповнюємо рибний фарш курячим яйцем, сметаною, сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно вимішуємо до однорідності.

Крок 4. Ліпимо з заготівлі акуратні котлети, обвалюємо їх у манній крупі.

Крок 5. Перекладаємо продукт на деко з пергаментом.

Крок 6. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 10 хвилин, потім котлети перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин.

Крок 7. Дуже смачні котлети з щуки в духовці готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!