Дуже смачні котлети з щуки в духовці
Дуже смачні котлети з щуки в духовці виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Подавайте їх з чорним хлібом або вашими улюбленими гарнірами. Для приготування страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Щука – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Крупа манна – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Акуратно розбираємо щуку на філе, видаляємо кісточки.
Крок 2. Після рибу прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 3. Доповнюємо рибний фарш курячим яйцем, сметаною, сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно вимішуємо до однорідності.
Крок 4. Ліпимо з заготівлі акуратні котлети, обвалюємо їх у манній крупі.
Крок 5. Перекладаємо продукт на деко з пергаментом.
Крок 6. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 10 хвилин, потім котлети перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин.
Крок 7. Дуже смачні котлети з щуки в духовці готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!