Котлети в духовці – 10 рецептів соковитих котлет на деку з покроковими фото

Котлети з манкою в духовці

Котлети з манкою в духовці – це дуже смачне і ситне частування для всієї родини. Подавайте до обіду або вечері разом з вашими улюбленими гарнірами. Для простого і швидкого приготування своїми руками, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Крупа манна – 3 ст. л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для запікання.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Яловичину ріжемо на невеликі шматки. Також чинимо з цибулею та картоплею.

Крок 2. Пропускаємо Через м’ясорубку м’ясо і овочі.

Крок 3. Доповнюємо масу манною крупою, сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно вимішуємо мокрими руками.

Крок 4. Ліпимо із заготовленого фаршу акуратні котлети.

Крок 5. Викладаємо заготовки на деко, змащене рослинним маслом.

Крок 6. Запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Котлети з манкою в духовці готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!