Котлети в духовці – 10 рецептів соковитих котлет на деку з покроковими фото

Рубані котлети з курячої грудки в духовці

Рубані котлети з курячої грудки в духовці виходять дуже ніжними, соковитими і ароматними. Подавайте їх до столу з вашими улюбленими гарнірами. Підійде картопляне пюре, макарони або крупи. Для приготування страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Гірчиця зерниста – 1 ч. л.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно нарізаємо куряче філе і відбиваємо його кухонним молоточком.

Крок 2. Заливаємо курячі шматочки соєвим соусом.

Крок 3. Посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 4. Доповнюємо зернистою гірчицею.

Крок 5. Додаємо оливкову олію і добре все перемішуємо.

Крок 6. Додаємо подрібнений часник. Знову перемішуємо і залишаємо маринуватися на годину.

Крок 7. Розбиваємо в масу куряче яйце.

Крок 8. Висипаємо борошно і ретельно вимішуємо.

Крок 9. Ложкою викладаємо тісто на деко з пергаментом. Готуємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 10. Рубані курячі котлети з курячої грудки в духовці готові. Подавайте до столу, доповнивши кропом, і пригощайтеся!