Бешбармак зі свинини – 5 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Бешбармак зі свинини – популярне блюдо казахської кухні. Таке ситне і яскраве частування підходить для будь-яких приводів. Можна подавати до сімейного обіду або святкового столу. Кращі варіанти приготування бешбармака з свинини ви знайдете в перевіреної кулінарної добірці з п’яти покрокових рецептів в домашніх умовах з фотографіями.

Класичний бешбармак з свинини в домашніх умовах

Класичний бешбармак з свинини в домашніх умовах – дуже смачне, апетитне і неймовірно ситне блюдо для вашого столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Готуйте його на перевіреному покрокового рецептом з нашої збірки. Побалуйте своїх рідних!

Інгредієнти на
6 порц.

  • Свинина 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль 1.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 ч. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Зіра ½ ч. л.
  • Паприка ½ ч. л.
  • Фенхель ½ ч. л.
  • Для локшини:
  • Борошно 300 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Сіль ½ ч. л.

Процес приготування:

  1. Добре промиваємо м’ясо під водою і розрізаємо його на середні шматочки.
  2. Відварюємо свинину разом з коренем селери і лавровим листом близько 1,5 годин.
  3. В цей час приготуємо локшину. Замішуємо круте однорідне тісто з яєць, борошна і солі. Даємо йому полежати в холодильнику 30 хвилин.
  4. Тонко розкачуємо тісто і нарізаємо квадратиками або ромбиками. Даємо їм трохи підсохнути.
  5. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і обсмажуємо його в олії з сіллю і перцем.
  6. Вливаємо до цибулі трохи бульйону і тушкуємо 5 хвилин.
  7. весь бульйон Проціджуємо. Частина відливаємо для подачі. В решті частини відварюємо домашню локшину до готовності.
  8. Відварне м’ясо ділимо на волокна і кладемо на плоску тарілку. Доповнюємо його цибулею і локшиною. Посипаємо ароматними спеціями.
  9. Апетитний бешбармак зі свининою готовий. Подавайте до столу разом з наваристим бульйоном!