Бешбармак зі свинини з картоплею
Бешбармак зі свинини з картоплею – неймовірно ситне і смачне блюдо традиційної казахської кухні, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Для здійснення яскравою кулінарної ідеї на своїй кухні, скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Свинина – 0,7 кг
- Картопля – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для локшини:
- Борошно – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо підходящий шматок свинини і промиваємо його. М’ясо можна взяти на кісточці.
Крок 2. Відварюємо свинину у воді близько 40-60 хвилин. Солимо за смаком. Готове м’ясо виймаємо й даємо охолонути, бульйон проціджуємо.
Крок 3. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями. Заливаємо його невеликою кількістю гарячого бульйону, додаємо мелений перець. Даємо настоятися.
Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо його і розрізаємо на кілька великих частин. Відварюємо до готовності в одній половині бульйону. Другу половину залишаємо для подачі.
Крок 5. Готуємо локшину. Замішуємо круте тісто з борошна, яйця і солі. Даємо йому полежати 30 хвилин, після тонко розкачуємо і розрізаємо на квадратики.
Крок 6. Відварюємо домашню локшину до готовності в бульйоні.
Крок 7. Викладаємо на тарілку м’ясо, цибулю, картоплю і локшину. Бешбармак зі свинини з картоплею готовий. Подавайте до столу разом з наваристим бульйоном!