Бешбармак зі свинини – 5 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Бешбармак зі свинини з картоплею

Бешбармак зі свинини з картоплею – неймовірно ситне і смачне блюдо традиційної казахської кухні, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Для здійснення яскравою кулінарної ідеї на своїй кухні, скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,7 кг
  • Картопля – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для локшини:

  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо підходящий шматок свинини і промиваємо його. М’ясо можна взяти на кісточці.

Крок 2. Відварюємо свинину у воді близько 40-60 хвилин. Солимо за смаком. Готове м’ясо виймаємо й даємо охолонути, бульйон проціджуємо.

Крок 3. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями. Заливаємо його невеликою кількістю гарячого бульйону, додаємо мелений перець. Даємо настоятися.

Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо його і розрізаємо на кілька великих частин. Відварюємо до готовності в одній половині бульйону. Другу половину залишаємо для подачі.

Крок 5. Готуємо локшину. Замішуємо круте тісто з борошна, яйця і солі. Даємо йому полежати 30 хвилин, після тонко розкачуємо і розрізаємо на квадратики.

Крок 6. Відварюємо домашню локшину до готовності в бульйоні.

Крок 7. Викладаємо на тарілку м’ясо, цибулю, картоплю і локшину. Бешбармак зі свинини з картоплею готовий. Подавайте до столу разом з наваристим бульйоном!