Бешбармак з свинини в казані на плиті
Бешбармак з свинини в казані на плиті – дуже смачне і насичене блюдо для вашої сімейної вечері або святкового столу. Таке частування нагодує велику компанію. Байдужих не залишиться. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 1,5 кг
- Локшина для бешбармака – 500 гр.
- Корінь селери – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – 50 гр.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Спеції – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинину, нарізаємо її порційними шматками і відварюємо у воді в казані дві години на слабкому вогні разом з селерою, сіллю, меленими спеціями і лавровим листком.
Крок 2. Після готовності м’ясо остуджуємо і ділимо на волокна. Бульйон проціджуємо. Частина бульйону відкладаємо для подачі, іншу частину залишаємо в казані для варіння локшини.
Крок 3. Ріпчасту цибулю очищаємо і ріжемо тонкими півкільцями.
Крок 4. Обсмажуємо кільця цибулі на олії до золотистого відтінку.
Крок 5. Локшину для бешбармака відварюємо в одній половині бульйону до готовності.
Крок 6. Викладаємо на тарілку м’ясо, цибулю і локшину. Присипаємо дрібкою спецій.
Крок 7. Апетитний бешбармак зі свининою готовий. Можна подавати до столу разом з наваристим бульйоном, доповнивши зеленню!