Бешбармак зі свинини – 5 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Бешбармак з свинини в казані на плиті

Бешбармак з свинини в казані на плиті – дуже смачне і насичене блюдо для вашої сімейної вечері або святкового столу. Таке частування нагодує велику компанію. Байдужих не залишиться. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 1,5 кг
  • Локшина для бешбармака – 500 гр.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Спеції – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину, нарізаємо її порційними шматками і відварюємо у воді в казані дві години на слабкому вогні разом з селерою, сіллю, меленими спеціями і лавровим листком.

Крок 2. Після готовності м’ясо остуджуємо і ділимо на волокна. Бульйон проціджуємо. Частина бульйону відкладаємо для подачі, іншу частину залишаємо в казані для варіння локшини.

Крок 3. Ріпчасту цибулю очищаємо і ріжемо тонкими півкільцями.

Крок 4. Обсмажуємо кільця цибулі на олії до золотистого відтінку.

Крок 5. Локшину для бешбармака відварюємо в одній половині бульйону до готовності.

Крок 6. Викладаємо на тарілку м’ясо, цибулю і локшину. Присипаємо дрібкою спецій.

Крок 7. Апетитний бешбармак зі свининою готовий. Можна подавати до столу разом з наваристим бульйоном, доповнивши зеленню!