Бешбармак зі свинини – 5 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Бешбармак зі свинини з готової локшиною

Бешбармак зі свинини з готової локшиною нескладно приготувати в домашніх умовах. Такий кулінарний варіант дозволить помітно заощадити ваш час і сили. Готове казахське блюдо вийде неймовірно ситним і насиченим смаком. Обов’язково спробуйте приготувати на своїй кухні!

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Локшина для бешбармака – 450 гр.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Петрушка подрібнена – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Вода – 3 л
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину і нарізаємо її шматочками середнього розміру.

Крок 2. Відварюємо м’ясо у воді до кипіння. Після кипіння, солимо, доповнюємо перцем, цибулею і лавровим листком. Варимо до готовності м’яса і освіти наваристого бульйону.

Крок 3. Після готовності виймаємо м’ясо і проціджуємо бульйон.

Крок 4. Частина бульйону відливаємо в глибоку миску. Це потрібно для подачі страви.

Крок 5. В решті бульйоні відварюємо локшину для бешбармака до повної готовності.

Крок 6. Очищаємо цибулю та нарізаємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості.

Крок 7. Остигле м’ясо поділяємо на волокна. Кладемо його на плоску тарілку, доповнюємо цибулею і локшиною, посипаємо подрібненою петрушкою.

Крок 8. Домашній бешбармак зі свининою готовий. Подавайте до столу з ароматним наваристим бульйоном!