Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Індичка в сметанному соусі — страва, яка чудово підійде для домашнього обіду або вечері. М’ясо індички славиться своїми корисними та поживними властивостями. Смачно приготувати птицю можна в сметанному соусі. Такий продукт вийде неймовірно ніжним і м’яким. Беріть на замітку кулінарну збірку з 7-і рецептів з покроковими фотографіями.

Філе індички в сметанному соусі на сковороді

Проста у виконанні і неймовірно смачне блюдо для вашого обіднього столу можна приготувати з грудки індички. Тушкуйте м’ясо птиці в сметанному соусі і порадуйте домашніх ніжним частуванням.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Грудка індички 1 шт.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Соус соєвий 3 ч. л.
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Олія оливкова 3 ст. л.

Процес приготування:

  1. Індичку в сметанному соусі приготувати дуже просто. Грудку промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.
  2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією.
  3. М’ясо птиці нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Кладемо їх у розігріту сковороду.
  5. Тушкуємо продукт, поки він не змінить колір.
  6. Тепер потрібно додати трохи соєвого соусу.
  7. Вливаємо з допомогою чайних ложок.
  8. Розмішуємо вміст.
  9. Доповнюємо спеціями за смаком.
  10. Додаємо вказану кількість сметани.
  11. Знову розмішуємо і тушкуємо ще 5-7 хвилин.
  12. Ніжна і м’яка індичка в сметанному соусі готова!