Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лангет – це апетитне м’ясне частування, яке радує не тільки своїм смаком і поживністю, але і нескладним кулінарним процесом. Є багато варіацій приготування апетитного і простої страви. Кращі ідеї ми зібрали для вас у нашій перевіреної добірці з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Лангет з яловичини на сковороді

Лангет з яловичини на сковороді виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши апетитними гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Яловичина 250 гр.
  • Масло вершкове 50 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Яловичину добре промиваємо і очищаємо від зайвого жиру.
  2. Після підготовлене м’ясо ділимо на два рівних по товщині скибочки.
  3. Гарненько відбиваємо м’ясні шматочки кухонним молоточком. Солимо і перчимо за смаком з обох сторін.
  4. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Даємо маслу розтанути і гарненько прогрітися.
  5. У добре розігріте вершкове масло викладаємо підготовлені шматочки яловичини. Смажимо продукт близько 4-5 хвилин на сильному вогні.
  6. Перевертаємо м’ясні шматочки і смажимо їх з другої сторони. Необхідно отримати рум’яну скоринку.
  7. Лангет з яловичини на сковороді готовий. Подавайте до столу разом з гарніром. Також м’ясо в тарілці не забудьте полити у сковороді з вершковим маслом.